Hírek

Kötelező program frissítés! NAV2.0

Kötelező program frissítés! NAV2.0

2020. március 25. | 2020 július 1-től kötelező az elkészült számlákat, a NAV által tavaly kiadott új formátumban szolgáltatni. Ehhez a jelenleg használt ügyviteli rendszer frissítése szükséges ezért néhány napon belül kötelező frissítést fogunk kiadni. Mit is jelent mindez és mi várható?
Bővülő Online számla jelentés

Bővülő Online számla jelentés

2020. január 27. | 2020. július 1. fontos dátum lesz a NAV online számla jelentés és az ügyviteli rendszerek életében! Eltörlik az eddigi 100e Ft-os ÁFA értékhatárt, ezzel minden adóalany részére kiállított számla beküldésre fog kerülni, de a magánszemélyek számlái egyelőre még nem.
Új weboldalra váltottunk

Új weboldalra váltottunk

2020. január 1. | Egy sikeres év után, 2020-ban is teljes körű, kimagasló színvonalú megoldásokat, előnyöket szeretnénk biztosítani partnereinknek, ezért, illetve a könnyebb böngészés és átláthatóbb struktúra érdekében megújítottuk weboldalunkat!
Elindítottuk YouTube csatornánkat!

Elindítottuk YouTube csatornánkat!

2019. június 1. | Szoftver használati és technikai videó anyagokat készítünk, mivel tapasztalataink szerint erre van a legnagyobb igény a visszajelzések alapján. Iratkozzon fel, hogy segíthessünk a hatékony szoftver használat elsajátításában!