Dun&Bradstreet gyorskereső szolgáltatás

Egyszerűen szeretne hozzájutni egy cég vagy egyéni vállalkozó adószámához és számlázási adataihoz? Dun&Bradstreet gyorskereső megoldásunkkal villámgyorsan biztosítjuk Önnek ezeket a naprakész adatokat, mindezt az InCash ügyviteli szoftvereibe integrálva!

Hogyan és mire használhatja?

- Új partner létrehozása néhány kattintással
Új ügyfél létrehozásánál egyszerűen kezdje el begépelni a cég nevét vagy adószámát és 5 karakter után automatikusan felkínáljuk Önnek a kereséssel leginkább egyező 10 vállalkozást. Csak válassza ki a megfelelő céget és máris kitöltjük a cég számlázáshoz szükséges adatait. Ráadásul, a találati listában a megszűnt és aktív cégeket külön jelöljük, így biztosan nem történhet félreértés.

- Adószám lekérése meglévő ügyfélhez (2020.07.01-től kötelező a számlázáshoz)
Régi ügyfeleinél nincs megadva az adószám? Nem probléma, egyszerűen kattintson az adószám melletti keresés gombra és máris kiválaszthatja az adószámot, miközben a cég többi adatát változatlanul hagyjuk!

- Ügyfél adatok aktualizálása
Ha meglévő ügyfeleinél hiányos vagy hibás adatot talált, kattintson a cég megnevezése melletti D&B ikonra és válassza ki a céget a találati listából. Minden számlázási adatot aktualizálunk, már csak el kell mentenie a friss adatokat.

Sok-sok extra lehetőség Dun&Bradstreet webservice előfizetéssel!
Árbevételi vagy tulajdonosi adatokra kíváncsi?
Esetleg az adott céghez köthető negatív események érdeklik?
Számlázáskor szeretné tudni, hogy kockázatos-e átutalásra adnia az árut?
Azonnali információk Ön előtt egy kattintásra! Ne kockáztasson, próbálja ki teljes D&B integrációnkat! További információ és ingyenes teszt időszak igényléséhez kattintson ide!

Mennyibe kerül a gyorskereső használata?

Szeretnénk, ha minden ügyfelünk a megszokott módon élvezhetné megoldásunk előnyeit, hiszen nagyon kényelmessé teszi az ügyfelek rögzítését és jelentős hozzáadott értéknek tartjuk. Ezért minden terméktámogatással rendelkező felhasználónknak meghatározott számú gyorskeresési lehetőséget biztosítunk egy éves terméktámogatási időszakra:

Licensz Gyorskeresés (terméktámogatásba foglalt)
Light 120 gyorskeresés
Standard 200 gyorskeresés/felh. licenc
Trade 300 gyorskeresés/felh. licenc
Professional 250 gyorskeresés/felh. licenc

 

 

 


A terméktámogatásba foglalt mennyiség a bevezetési időszakban felhasznált átlagos gyorskeresések száma alapján került meghatározásra.

Amennyiben a terméktámogatás keretében elérhető mennyiség felhasználásra került, úgy kiegészítő csomagok vásárlásával tudja szolgáltatásunkat továbbra is igénybe venni. A megvásárolt mennyiség terméktámogatástól és időkorláttól függetlenül felhasználható!