InCash Gold - Vállalatirányítási rendszer

Az InCash GOLD vállalatirányítási rendszer közepes méretű kis- és nagykereskedelmi cégeknek ajánlott kiemelkedő tudású rendszer, felhasználóbarát kezelhetőséggel, kivételes ügyféltámogatással, de mégis versenyképes áron.

InCash GOLD vállalatirányítási rendszer InCash GOLD vállalatirányítási rendszer
Mi hiszünk abban, hogy Önnek a vállalatirányítás ma már nem futurisztikus technikai fogalom, hanem hatékony segítség a vállalkozása mindennapi feladataiban.

Mi tudjuk, hogy az ügyviteli feladatok gyorsan, egyszerűen megoldhatók a felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető rendszereinkkel.

  • Önnek nincs ideje a különböző programok tudását összehasonlítani?
  • Nehéz ügyvitelben jártas szakembert alkalmazni?
  • Miért is lenne erre szüksége?

Elég egy komplex, sokoldalú, de gazdaságos vállalatirányítási rendszert választani ahhoz, hogy a fontos ügyviteli feladatai kompromisszumok nélkül egyszerűen és gyorsan megoldhatók legyenek.

 

Mit nyújt Önnek az InCash Gold vállalatirányítási rendszer?

Az InCash Gold vállalatirányítási rendszer úgy került kialakításra, hogy a középméretű kereskedelmi és szolgáltató cégek hasznos segítőtársa legyen. A rendszer használata által felgyorsulnak és egyszerűsödnek a számlázás és árukezelés folyamatai, a gyártási számok kezelése valamint nyilvántartása. Nagy figyelmet fordítottunk a komplett szervizkezelésre, a kinnlevőség-követésre és nyilvántartásra, az export- és import számlák elkészítésére.

A rendszer több féle árazási technika kezelésére képes, támogatja a szerződések nyílvántartását, az internetes áruházakkal való összekötést, az ajánlatkészítést, az árufoglalás nyilvántartását valamint a megrendelések kezelését. Lehetőség van könyvelés feladás készítésére, így teremtve kapcsolatot a legismertebb könyvelőprogramokkal.

Az InCash Gold megoldást komplett vállalatirányítási rendszerré teszi a mellé adott InCash Iktató dokumentumkezelő szoftver, mely alap kiépítésben is képes arra, hogy segítségével pontosan és gyorsan elvégezze a papíralapú és elektronikus dokumentumok nyilvántartási és archiválási feladatait, feladatokat delegáljon munkatársainak és fontos határidőket tartasson be.

A moduláris felépítésnek köszönhetően az InCash Gold vállalatirányítási rendszer teljesen cége tevékenységi köréhez igazodik, ráadásul olyan speciális feladatokat is elláthat így, mint akár a projektkezelés, vagy az üzletkötői jutalék számítása. A megvásárolt alaprendszer maximálisan megoldhatja a vállalkozás összetett adatkezelési, valamint számlázással és készletkezeléssel kapcsolatos folyamatait.

Az InCash GOLD vállalatirányítási rendszer megvásárolható moduljai révén egy teljes körű önálló rendszer, mely jelentősen túlmutat a jelenleg piacon elérhető raktárkezelő és számlázó program megoldások funkcióin.

20 éves ügyviteli tapasztalatunk és az évek alatt kialakult ügyfélkörünk kíváló referenciaként szolgálhat Önnek.

Kérjen árajánlatot és további információkat ügyfélszolgálatunkon.