InCash Gold - Vállalatirányítási rendszer

Az InCash GOLD vállalatirányítási rendszer közepes méretű kereskedelmi és szolgáltató cégeknek ajánlott kiemelkedő tudású rendszer, felhasználóbarát kezelhetőséggel, kivételes ügyféltámogatással, de mégis versenyképes áron.

InCash GOLD vállalatirányítási rendszer InCash GOLD vállalatirányítási rendszer
Mi hiszünk abban, hogy Önnek a vállalatirányítás ma már nem futurisztikus technikai fogalom, hanem hatékony segítség a vállalkozása mindennapi feladataiban.

Mi tudjuk, hogy az ügyviteli feladatok gyorsan, egyszerűen megoldhatók a felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető rendszereinkkel.

  • Önnek nincs ideje a különböző programok tudását összehasonlítani?
  • Nehéz ügyvitelben jártas szakembert alkalmazni?
  • Miért is lenne erre szüksége?

Elég egy komplex, sokoldalú, de gazdaságos vállalatirányítási rendszert választani ahhoz, hogy a fontos ügyviteli feladatai kompromisszumok nélkül egyszerűen és gyorsan megoldhatók legyenek.

 

Mit nyújt Önnek az InCash Gold vállalatirányítási rendszer?

Az InCash Gold vállalatirányítási rendszer úgy került kialakításra, hogy a középméretű kereskedelmi és szolgáltató cégek hasznos segítőtársa legyen. A rendszer használata által felgyorsulnak és egyszerűsödnek a számlázás és árukezelés folyamatai, a gyártási számok kezelése valamint nyilvántartása. Nagy figyelmet fordítottunk a komplett szervizkezelésre, a kinnlevőség-követésre és nyilvántartásra, az export- és import számlák elkészítésére.

A rendszer több féle árazási technika kezelésére képes, támogatja a szerződések nyílvántartását, az internetes áruházakkal való összekötést, az ajánlatkészítést, az árufoglalás nyilvántartását valamint a megrendelések kezelését. Lehetőség van könyvelés feladás készítésére, így teremtve kapcsolatot a legismertebb könyvelőprogramokkal.

Az InCash Gold megoldást komplett vállalatirányítási rendszerré teszi a mellé adott InCash Iktató dokumentumkezelő szoftver, mely alap kiépítésben is képes arra, hogy segítségével pontosan és gyorsan elvégezze a papíralapú és elektronikus dokumentumok nyilvántartási és archiválási feladatait, feladatokat delegáljon munkatársainak és fontos határidőket tartasson be.

A moduláris felépítésnek köszönhetően az InCash Gold vállalatirányítási rendszer teljesen cége tevékenységi köréhez igazodik, ráadásul olyan speciális feladatokat is elláthat így, mint akár a projektkezelés, vagy az üzletkötői jutalék számítása. A megvásárolt alaprendszer maximálisan megoldhatja a vállalkozás összetett adatkezelési, valamint számlázással és készletkezeléssel kapcsolatos folyamatait.

Az InCash GOLD vállalatirányítási rendszer megvásárolható moduljai révén egy teljes körű önálló rendszer, mely jelentősen túlmutat a jelenleg piacon elérhető raktárkezelő és számlázó program megoldások funkcióin.

20 éves ügyviteli tapasztalatunk és az évek alatt kialakult ügyfélkörünk kíváló referenciaként szolgálhat Önnek.

Kérjen árajánlatot és további információkat ügyfélszolgálatunkon.