Terméktámogatás megrendelése

Az InCash számlázó és vállalatirányítási rendszerek használata a vásárláskor csak elkezdődik finomhangolása pedig sohasem ér véget. Az InCash Ügyvitel Zrt. kiemelkedő fontosságú feladatának tartja, hogy ügyfelei ebben ne maradjanak magukra, minden lehetséges eszközzel és szolgáltatással segítsünk ebben.

Aki egy InCash Rendszert vásárol az biztos lehet abban, hogy egy örök életre szóló törődést és biztonságot is kap tőlünk! A több mint 2 millió kódsorból álló számlázó programunk esetében fejlesztőink nap mint nap dolgoznak azon, hogy rendszerünk mindig megfeleljen a jogszabályi előírásoknak, hogy naprakészen kövessük az informatikai és technológiai fejlődési trendeket, valamint az egyes - ügyfeleink által is javasolt - változtatásokat minden partnerünk részére elérhetővé tegyük!

Az InCash Ügyvitel Zrt. az előbb említett célok eléréséért egy olyan terméktámogatási rendszert dolgozott ki, mely hosszútávon garantálja, hogy az InCash partnerei annak biztos tudatában használhatják szoftvereinket, hogy figyelünk Ügyfeleinkre, nyitottak vagyunk a problémáikra, megoldjuk őket és mindig figyelembe vesszük észrevételeiket is!

InCash Terméktámogatás leírása

Cégazonosító
A cég vagy vállalkozás adatai
Megrendelő adatai