Szerviz munkalap kezelés

Azoknak a cégeknek ajánljuk a szerviz munkalap modult, ahol saját szervizben végzik a termékek javítását és a felhasznált anyagok készletkezelését, valamint a javításhoz kapcsolódó szolgáltatásokat munkalapon kívánják vezetni.
Termékleírás

Ajánlás: Azoknak a cégeknek ajánljuk a szerviz munkalap modult, ahol saját szervizben végzik a termékek javítását és a felhasznált anyagok készletkezelését, valamint a javításhoz kapcsolódó munkadíjakat szerviz munkalap program segítségével kívánják vezetni. Elsődleges felhasználási területe a műszaki cikkek szervizelését végző cégek, de gépjármű szervizek számára is tökéletes megoldást kínálunk.

A funkciók és a működés bővebb megismeréséhez, kérjük tekintse meg a modul ismertető videóját:


A Szerviz munkalap szoftver segítséget nyújt a vállalkozás szerviztevékenységének vezetésében a szervizigény-bejelentéstől az elvégzett munkák számlázásáig. Ehhez három menüpont lesz a segítségünkre a szerviz munkalap kezelési rész, egy alkatrészigénylés, illetve a szerviz kimutatási lehetőség.
A szerviz munkalapon található meg a szerviztevékenység teljes feladatköre, ahol nyomon követhetjük a bejelentéseket, munkalapokat, felhasznált anyagokat és munkadíjakat. A bal felső sarokban láthatóak a nyitott munkalapok listája, alattuk pedig részletes adatokat találunk magáról a munkalapról, valamint a jobb oldalon kezelhetőek a felhasznált anyagok és munkadíjak. A modul lehetőséget biztosít új munkalapok létrehozására, nyitott munkalapok követésére, valamint lezárásra vagy lerontásra, ha szükséges. A rendszer különböző funkciókat kínál, mint például munkalap és átvételi lap nyomtatás, vagy akár egyedi tervezésű etikett címkék készítése.
A munkalap részleteinél elérhetők a bejelentéshez kapcsolódó adatok, a bejelentő cég adatai, a bejelentett termék adatai, a munkaleírás és a költségek. A rendszer lehetőséget ad a szervizes kolléga és külső munkatársak hozzárendelésére, valamint egyedi mezők rögzítésére is.
A munkafolyamat sablonok segítségével egyszerűen kezelhetjük a szükséges teendőket, és nyomon követhetjük a javítási folyamatot. A megjegyzéslista pedig részletes naplózást biztosít a munkalapon történt változtatásokról.
A felhasznált anyagok tekintetében szolgáltatásokat és árucikkeket is rögzíthetünk, figyelembe véve a számlázásra vonatkozó beállításokat. A rendszer automatikusan kezeli a készletet és a gyártási számokat.
A munkalap lezárásakor kinyomtatható a lezárt munkalap, és a számlázandó státuszú termékek vevői megrendelésbe kerülnek, így könnyedén kiállíthatjuk a számlát az elvégzett munkákról.
Az alkatrészigénylés lehetővé teszi a szükséges alkatrészek kezelését, míg a szervizkimutatási felületen részletesen áttekinthetjük a munkalapokat és azok nyereségességét egy adott időszakban.

A munkalap szoftver autoszerviz esetén képes járműpark nyilvántartására, a munkalapon rögzíthető a kilóméteróra állása, a gépjármű rendszáma valamint alvászszáma is.

Amennyiben nem rendelkezik saját szervizzel, de szerviz átvételi pontként szüksége lenne a garanciális ügyintézés követésére akkor Szerviz nagykereskedőknek modulunk lesz a megfelelő megoldás az Ön számára.

 

 

 

 

Képernyőképek

Munkalap kezelő felület Szerviz munkalap Szerviz alkatrész igénylés

Licencek

Gold Professional Standard Trade
Végleges licenc Rendelhető 66 000 Ft nem rendelhető nem rendelhető
Előfizetés Rendelhető 6 000 Ft / hó nem rendelhető nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés