Szerviz munkalap kezelés

Azoknak a cégeknek ajánljuk ezt a modult, ahol saját szervizben végzik a termékek javítását és a felhasznált anyagok készletkezelését, valamint a javításhoz kapcsolódó szolgáltatásokat munkalapon kívánják vezetni.
Termékleírás

Ajánlás: Azoknak a cégeknek ajánljuk ezt a modult, ahol saját szervizben végzik a termékek javítását és a felhasznált anyagok készletkezelését, valamint a javításhoz kapcsolódó munkadíjakat szerviz munkalap segítségével kívánják vezetni. Elsődleges felhasználási területe a műszaki cikkek szervizelését végző cégek, de gépjármű szervizek számára is tökéletes megoldást kínálunk.

A funkciók és a működés bővebb megismeréséhez, kérjük tekintse meg a modul ismertető videóját:


Szerviz munkalap szoftverünk végigköveti és nyilvántartja a javításhoz kapcsolódó feladatokat a bejelentéstől a munkalap lezárásáig. A munka során felhasznált anyagokat és az elvégzett szolgáltatásokat rögzítheti a munkalapon. A felhasznált anyagokhoz gyártási szám is kapcsolható. A termék szervizelésének befejezésekor lezárhatóak a munkalapok, a felhasznált anyag és a fizetendő összeg néhány kattintással számlázható. A munkalap program lehetőséget biztosít a bejelentéshez kapcsolódó adatok nyilvántartására, valamint a kiszálláshoz és a szervizben elvégzett munkához kapcsolódó információkat is kezelheti. Az utólagos nyomtatás és visszakereshetőség is biztosított.

A munkalap szoftver autoszerviz esetén képes járműpark nyilvántartására, a munkalapon rögzíthető a kilóméteróra állása, a gépjármű rendszáma valamint alvászszáma is.

Amennyiben nem rendelkezik saját szervizzel, de szerviz átvételi pontként szüksége lenne a garanciális ügyintézés követésére akkor Szerviz nagykereskedőknek modulunk lesz a megfelelő megoldás az Ön számára.

 

 

 

 

Képernyőképek

Munkalap kezelő felület Szerviz munkalap Szerviz alkatrész igénylés

Licencek

Gold Professional Standard Trade
Végleges licenc Rendelhető 66 000 Ft nem rendelhető nem rendelhető
Előfizetés Rendelhető 6 000 Ft / hó nem rendelhető nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés