Szerződés alapú rendszeres számlázás

A modul kifejezetten ajánlott irodaházak, karbantartást végző, internet szolgáltató vagy egyéb tevékenységeket rendszeresen számlázó cégek részére.
Termékleírás

Ajánlás: Ezen modult azoknak a cégeknek ajánljuk, akik szerződés alapján bizonyos rendszerességgel (heti, havi, negyed éves, fél éves vagy éves) számlázzák a szerződésben foglalt tételeket, így a modul kifejezetten ajánlott irodaházak, karbantartást végző, internet szolgáltató vagy egyéb tevékenységeket rendszeresen számlázó cégek részére.

Leírás: A nyilvántartásba felrögzítheti a meglévő szerződéseit a számlázáshoz szükséges paraméterekkel együtt és a rendszeres időközönként számlázandó tételeket is előre a szerződéshez rendelheti. Az előre felrögzített tételeknél rögzíthet olyanokat is, melyeknél nem fix a mennyiség, azaz fogyasztás alapú vagy éppen folyamatosan változó értékű az adott szolgáltatás, ilyen pl. közüzemi óra állás alapú elszámolás. A tételek ára valutában is rögzíthető.

A szerződések kezelésénél a szoftver automatikusan figyelmeztet, amennyiben van esedékesen számlázandó szerződés és néhány kattintással ez számlává vagy díjbekérővé alakíthatja. Legenerálás után még lehetőség van módosítani a tételeken, illetve kiegészítheti azokat új tételsorokkal is. A modullal jelentős időt takaríthat meg, hiszen nem kell újra meg újra megismételnie egy rendszeres folyamatot, a szoftver legenerálja az elkészítendő számlákat vagy igény esetén ezt megelőzően a díjbekérő bizonylatokat.

Kapcsolódó modulok: export- import kezelése, átutalások nyilvántartása

 

Képernyőképek

Licencek

Gold Professional Standard Trade
Végleges licenc Rendelhető 66 000 Ft 39 600 Ft nem rendelhető
Előfizetés Rendelhető 6 000 Ft / hó 3 600 Ft / hó nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés