Webáruház illesztése

Egyedi webáruház illesztés

Az InCash univerzális webáruház kliens modulja azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, akik egyedi fejlesztésű webáruházat üzemeltetnek és szeretnék InCash ügyviteli rendszerükkel azt összekötni. Az illesztés segítségével lehetséges a webáruházban lévő új termék, készlet információk és áradatok folyamatos frissítése, illetve a megrendelések automatikus fogadása is.

További információ: InCash webáruház kliens modul


UNAS

Az UNAS Online Kft több mint 10 éve van jelen az e-kereskedelmi piacon.
2004-ben az UnasShop rendszerrel vezette be a magyar piacra a bérelhető webáruház fogalmát. Ezen a területen jelenleg is piacvezető, közel 2500 webáruház választotta hátterének ezt a rendszert. Az UnasShop rendszerrel magas funkcionalitású webáruházhoz juthat, minden napjainkban szükséges marketing megoldással, külső integrációkkal, és szakértői támogatással.

Weboldal: unas.hu
Telefon: +36-99-200-200
Referenciák: unas.hu/referenciak
Árfekvés: 8990Ft+ÁFA / hó-tól
(Az integrációhoz PREMIUM előfizetés szükséges!)
Integrációs modul leírás: https://www.incash.hu/incash_modul/unas_webaruhaz_kliens

 


ShopRenter

A ShopRenter egyike a legmagasabb képességű webáruház megoldásoknak, amely professzionális alapot biztosít internetes értékesítésének – és mégis elérhető áron. Nagyvállalati megoldásokat megszégyenítő webáruháza lehet, azok költségének töredékéért!

Weboldal: www.shoprenter.hu
Telefon: +36-12-345-011
Próba verzió/megrendelés: www.shoprenter.hu/tesztigenyles
Árak: 29 900 Ft + ÁFA / hó-tól (Az integrációhoz Shoprenter GOLD előfizetés szükséges!)
Integrációs modul leírás: https://www.incash.hu/incash_modul/shoprenter_webaruhaz_kliens

Megrendeléshez vagy próba verzió igényléséhez kattintson ide


Bit2Bit Kft.

A B2Shop olyan bérelhető webáruházat biztosít Ön számára, amely segítségével gyorsan és egyszerűen tudja online értékesíteni termékeit jelenlegi és leendő ügyfeleinek.

A B2Shop webáruház rendszer nagy előnye, hogy moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy Ön csak azokért a funkciókért fizet, amit használni szeretne, így elkerülhetőek a felesleges költségek. Mivel a rendszert folyamatosan fejlesztjük, így Önnek hónapról hónapra bővebb tudású áruháza lesz.

Amennyiben egyedi igényei vannak, testre szeretné szabni az áruházát és új funkciókkal bővíteni, nálunk erre is van lehetőség, hiszen bármikor kérhet kiegészítő fejlesztéseket is áruházához.

Weboldal: www.b2shop.hu
Telefon: +36-70-627-60-40
Demó áruház: demo.b2shop.hu
Referencia: www.zotek.hu
Árfekvés: 4 900 Ft + ÁFA / hó-tól -> 10 200 Ft + ÁFA / hó-ig vagy havidíj nélkül, forgalom utáni jutalék


NetGo.hu Kft.

NetGo.hu Kft. 2004-ben alakult és kiemelten webalapú fejlesztésekre, üzleti megoldásokra szakosodott.

Saját fejlesztésű keretrendszerünk lehetővé teszi, hogy a megrendelői üzleti igényeket kompromisszumok nélkül tudjuk megvalósítani. Cégfilozófiánk egyik alapeleme, hogy a webes megoldásokat folyamatosan fejleszteni, optimalizálni kell. Egy adott projekt lezárása után is támogatjuk ügyfeleinket javaslatainkkal, tanácsainkkal, illetve cégre szabott egyedi fejlesztéseinkkel.
Ennek megfelelően cégünk egyik kiemelt erősségének tartjuk, hogy az általunk készített webáruházak, webes megoldások továbbfejleszthetők, így aktuális üzleti és marketing folyamatokhoz racionális idő és költség mellett folyamatosan illeszthetőek.

Weboldal: www.netgo.hu
Telefon: +36-28-200-010
Referenciák: Petissimo.huPreciz.huZoldbolt.hu Centralora.hu Heavytools.hu  Playersroom.hu
Árak: 1 000 000 Ft + ÁFA-tól, havi díjak: 14 000 Ft + ÁFA-tól


DDS WEBSHOP

A DDS WEBSHOP rendszerére épülő Webáruház egyik fontos jellemzője, hogy lehetőséget kínál az InCash számlázó programmal történő kapcsolatra és együttműködésre. A Webáruház indításához szükséges termékstruktúra rövid idő alatt és egyszerűen előállítható, ugyanis az InCash adatbázisában már rögzített termékinformációk és képek könnyedén importálhatók.

A DDS WEBSHOP sokkal többet nyújt egy egyszerű cégbemutató weboldalnál, hisz a Webáruház nem csak internetes kereskedelem megvalósítását teszi lehetővé, annál sokkal több szolgáltatást nyújt.

Áruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy nagy rugalmasságot biztosítson egyedi vagy akár speciáis igények megvalósításához.

Weboldal: www.dds.hu
Telefon: 25/404-444, 20/4141-875
Demo áruház: demo.store.dds.hu
Referenciák: faktoraruhaz.hu
Havi díj: 6000 Ft+Áfa-tól


ARTERIES

Az Arteries csapata több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll, akiknek ugyanaz a szenvedélyük: egyedi szoftvermegoldások fejlesztése és bevezetése, melyek segítenek lépést tartani a versenytársakkal és növelni ügyfeleink bevételeit.

Webáruház fejlesztés során egyedi dizájn és funkciólista alapján megtervezzük online boltodat, amihez többféle webáruház megoldást kínálunk. Bagisto, WooCoomerce, OpenCart, Shopify webshop motorral vagy egyedi fejlesztéssel is gyorsan és profi módon valósítjuk meg az elképzelésedet.

UX/UI csapatunk gondoskodik arról, hogy pont úgy nézzen ki a webshop ahogy szeretnéd és a vásárlók is szeressenek benne vásárolni.

Weboldal: https://arteries.hu
Telefon: +36 30 5533 911
Referenciák: https://arteries.hu/blog/referenciak/kategoriak/webes-fejlesztes/
Tervezett megvalósítási idő: 3 hónaptól