Felhő szolgáltatás - Távmunka támogatás

Szeretné InCash szoftverét otthonról használni?

Erre most az InCash fejlesztése és a Microsoft Azure felhő alapú virtuális környezete révén lehetősége nyílik! A felhő alapú ügyviteli rendszer legnagyobb előnye, hogy MOBILIS, MEGBÍZHATÓ és BIZTONSÁGOS megoldást nyújt cégének!

Mobilis, mert munkatársai számára távoli elérést biztosítunk az InCash szoftverekhez, hogy fizikailag ne kelljen a cég telephelyén tartózkodniuk. Rendszerünket Windows, Android, iOS és Mac eszközökről is elérheti a hét minden napján, a nap 24 órájában.

Megbízható, mert a teljes rendszer Microsoft Azure szervereken fut. A felügyeletet és támogatást az InCash ügyfélszolgálata biztosítja munkaidőben.

Biztonságos, mert napi rendszeres adatmentéssel védjük adatait és ha szükséges, a visszaállításról is mi gondoskodunk. Adataihoz csak a jogosult felhasználók férhetnek hozzá.

 

 

KINEK SEGÍT EZ A MEGOLDÁS A LEGTÖBBET?

     
Tulajdonosnak Pénzügyi felelősnek Informatikusoknak
A Felhő szolgáltatásnak köszönhetően bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről elérheti az InCash Ügyviteli Rendszert, valamint annak adatait. Munkaidő után is egyszerűen követheti mi történik cégében, bárhol is tartózkodik. A Felhő szolgáltatásokkal biztosabb informatikai infrastruktúrát építhet ki . A rendkívül rugalmas havi díjazású konstrukció, tervezhető és költségként elszámolható pénzügyi konstrukciót tesz lehetővé. A Felhő szolgáltatás 0-24 órában elérhető. Kevesebb munkával, hatékonyabban üzemeltetheti az informatikai infrastruktúrát. Nincs szükség fizikai szerverek és egyéb hálózati eszközök kiépítésére, ezek telepítésére, valamint folyamatos felügyeletére, karbantartására.

 

Mit tartalmaz a felhő alapú megoldás?

  • Jogtiszta szerver operációs rendszer (Windows Server 2016 vagy újabb)
  • Távoli elérési licencek (RDP) az előfizetett felhasználók részére
  • Technikai segítségnyújtás a rendszerrel kapcsolatban (ügyfélszolgálati időben)
  • Microsoft által biztosított 99,99%-os rendelkezésre állás
  • Rendszeres biztonsági mentés, helyreállítási szolgáltatással
  • Európai Unió adatvédelmi törvényeinek megfelelő környezet
  • Microsoft Azure felhőben elhelyezett virtuális környezet biztosítása (0-24h)

 

Felhő alapú szolgáltatás egyszerű telepítése

Videónkban bemutatjuk, hogyan lehet pár kattintással gyorsan és egyszerűen telepíteni az InCash felhő alapú szolgáltatását. 

  • Asztali számítógépre, laptopra
  • Tabletre (Android, iOS)
  • Mobiltelefonra (Android, iOS)