Felhő szolgáltatás - Távmunka támogatás

Érdeklődő űrlap elküldéséhez, kérem kattintson ide!

Szeretné InCash szoftverét a világ bármely pontjáról elérni?

Erre fejlesztéseink és a Microsoft Azure virtuális környezete révén lehetősége nyílik! A felhő alapú ügyviteli rendszer legnagyobb előnye, hogy MOBILIS, MEGBÍZHATÓ és BIZTONSÁGOS megoldást nyújt cégének!

Mobilis, mert munkatársai számára távoli elérést biztosítunk az InCash szoftverekhez, hogy fizikailag ne kelljen a cég telephelyén tartózkodniuk. Rendszerünket Windows, Android, iOS és Mac eszközökről is elérheti a hét minden napján, a nap 24 órájában.

Megbízható, mert a teljes rendszer Microsoft Azure szervereken fut. A felügyeletet és támogatást az InCash ügyfélszolgálata biztosítja munkaidőben. 2020 óta már több mint 100 ügyfelünknek biztosítunk 24 órás távoli elérést ügyviteli rendszeréhez!

Biztonságos, mert napi rendszeres adatmentéssel védjük adatait és ha szükséges, a visszaállításról is mi gondoskodunk. Adataihoz csak a jogosult felhasználók férhetnek hozzá.

Felhő szolgáltatásunk havidíja 6.900Ft+áfa/felhasználó, illetve a rendszer kialakítása egyszeri implementációs költséggel jár (~20.000Ft+áfa). Ennek mértéke a felhőbe költöztetendő adatbázis méretétől és a felhasználói létszámtól függően változhat.

 

Olvassa el ügyfeleink véleményét és tapasztalatait:

Az alábi cikkben megkértük néhány partnerünket, hogy foglalják össze az elmúlt 2 év tapasztalatait, és mondják el miért döntöttek a felhő szolgáltatás használata mellett. Olvassa el az erről készült írásunkat: Miért és mikor érdemes a felhőt választani?

 

KINEK SEGÍT EZ A MEGOLDÁS A LEGTÖBBET?

     
Tulajdonosnak Pénzügyi felelősnek Informatikusoknak
A Felhő szolgáltatásnak köszönhetően bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről elérheti az InCash Ügyviteli Rendszert, valamint annak adatait. Munkaidő után is egyszerűen követheti mi történik cégében, bárhol is tartózkodik. A Felhő szolgáltatásokkal biztosabb informatikai infrastruktúrát építhet ki . A rendkívül rugalmas havi díjazású konstrukció, tervezhető és költségként elszámolható pénzügyi konstrukciót tesz lehetővé. A Felhő szolgáltatás 0-24 órában elérhető. Kevesebb munkával, hatékonyabban üzemeltetheti az informatikai infrastruktúrát. Nincs szükség fizikai szerverek és egyéb hálózati eszközök kiépítésére, ezek telepítésére, valamint folyamatos felügyeletére, karbantartására.

 

Mit tartalmaz felhő megoldásunk?

  • Microsoft Azure felhőben elhelyezett virtuális környezet (0-24h)
  • Microsoft által biztosított jogtiszta operációs rendszer
  • Távoli elérési licencek (Azure Virtual Desktop) az előfizetett felhasználók részére
  • Technikai segítségnyújtás a rendszerrel kapcsolatban (ügyfélszolgálati időben)
  • Microsoft által biztosított 99,99%-os rendelkezésre állás
  • Rendszeres biztonsági mentés, helyreállítási szolgáltatással
  • Európai Unió adatvédelmi törvényeinek megfelelő környezet
  • Gyors telepítés, többféle eszközre is

 

Felhő szolgáltatás egyszerű beállítása (youtube)

Videóinkban bemutatjuk, hogyan lehet pár kattintással gyorsan és egyszerűen telepíteni az InCash felhő alapú szolgáltatását számítógépre, laptopra (Windows, MacOS) illetve Tabletre és mobiltelefonra (Android, iOS).