Átutalások nyilvántartása

A modul célja, az utalandó összegek és kintlévőségek egyszerű kezelése, a tartozások nyilvántartása az egyenlegek és felszólítások nyomtatásával, Cash Flow és a fizetési pontosság kimutatásokkal kiegészítve.
Termékleírás

Ajánlás: Az átutalással beérkezett összegek kezelése és a rész-számla fizetés folyamatos nyilvántartása a kintlévőség kezelés fontos része. Szoftverünk erre a bonyolultnak tűnő problémára egy könnyen átlátható, egyszerűen kezelhető megoldást ajánl. A modul előnye nem csak a nyilvántartás leegyszerűsítése, hanem a kintlévőség és tartozásállomány lekérdezhetősége, a vevőnkénti tartozások naprakész követése, a fizetési egyenlegek és felszólítások nyomtatása.

Leírás: A bevételezést követően a tartozásadatok, az átutalásos vevő számla vagy előlegszámla nyomtatása után a kintlévőségadatok egy gyűjtőbe kerülnek. A tartozás és kintlévőségadatok külön csoportosíthatók számlaszám, vevőnév, lejárat, végösszeg és tartozás szerint. A számlák kiegyenlítése akár részösszeg esetén is egyszerű, átlátható, valamint egy ügyfél számlái csoportos utalás esetén egy összegben is kivitelezhetőek. A teljesen kiegyenlített számla ügyfélre bármikor lekérdezhető, nyomtatható számlaegyenleg bármely vevőnek, melyhez szöveges megjegyzés is fűzhető. A kintlévőségeknél lényeges lekérdezési lehetőség a szállítási módra való szűrés, mellyel pontos kintlévőségi adatot kaphat például az utánvétes, illetve a futárszolgálattal kiszállított számlatartozásokról.

A modul tartalmazza a Cash Flow kimutatást, melyen grafikonos nézetben megtekintheti, hogy a halasztott fizetésű bizonylatok (kimenő számlák, beszerzés, költségszámlák, esetleg díjbekérők) alapján mely napokon, várhatóan milyen egyenleg lesz elérhető a bankszámlán. A szoftver képes egyéb kiegészítő kiadások/bevételek tervezésére és a vevők fizetési pontosságával korrigált kimutatás készítésére is.

Professional és Gold licencben a Kintlévőség / fizetési pontosság funkció is elérhető a modul által, így a kintlévőségek elemzésével, a fizetési pontosság kiértékelésével meghatározható, hogy egy-egy ügyfél milyen mértékű pénzügyi teljesítésre képes (a korábbi teljesítései milyen tendenciát mutatnak). Ez a kiértékelés havi vagy heti felbontással is megvizsgálható, s így könnyebben meghatározható, hogy egy-egy jövőbeni szállítás milyen időzítéssel és pénzügyi kockázattal vállalható fel. Előnye a vizsgálat elvégzésének továbbá az is, hogy az Ügyfele felé felmutatható egy kép a tartozásairól, a késedelmes fizetéseinek arányáról és mértékéről, így motiválhatóvá válik a pontosabb teljesítésre.

 

Képernyőképek

Átutalásos számlák Kiegyenlített tételek Számla egyenleg Cash Flow Kintlévőség Fizetési pontosság nyomtatás Folyószámla adatok Fizetési pontosság (csoportosítva) Pontosság heti felbontás

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc nem rendelhető 15 000 Ft 20 000 Ft 30 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető 1 400 Ft nem rendelhető 2 700 Ft

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés