Átutalások nyilvántartása

Szinte minden értékesítéssel foglalkozó cég bocsát ki és fogad átutalásos számlákat. A modul feldolgozza a beérkező és a kibocsátott átutalási számlákat is, így képet kap a tartozásairól és a kintlévőségeiről.
Termékleírás

Ajánlás: Az átutalással beérkezett összegek folyamatos kezelése, a rész-számla fizetés folyamatos nyilvántartása, az elszámolás egy fontos része. Szoftverünk erre a bonyolultnak tűnő problémára egy könnyen átlátható, egyszerűen kezelhető megoldást ajánl. A modul előnye nem csak a nyilvántartás leegyszerűsítése, hanem a kintlévőség és tartozásállomány lekérdezhetősége, a vevőnkénti tartozások naprakész követése, a fizetési egyenlegek és felszólítások nyomtatása.

Leírás: A bevételezést követően a tartozásadatok, az átutalásos számla vagy átutalásos előlegszámla nyomtatása után a kintlévőségadatok egy gyűjtőbe kerülnek. A tartozás és kintlévőségadatok külön csoportosíthatók számlaszám, vevőnév, lejárat, végösszeg és tartozás szerint. A számlák kiegyenlítése akár részösszeg esetén is egyszerű, átlátható. A teljesen kiegyenlített számla egy archívumba kerül, ami ügyfélre bármikor lekérdezhető. Egy gombnyomással nyomtatható számlaegyenleg bármely vevőnek. Az egyenleghez szöveges megjegyzés fűzhető. A kintlévőségeknél lényeges lekérdezési lehetőség lehet, a szállítási módra szűrés, ami azt jelenti, hogy pontos kintlévőségi adatot kaphat például az utánvétes illetve a futárszolgálattal kiszállított számlatartozásokról.
Lehetőség van azonos cégnév számláit egy összegben kivezetni a modul segítségével.

 

Képernyőképek

Átutalásos számlák kiegyenlítése Számla részletei Számla

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc nem rendelhető 15 000 Ft 20 000 Ft 30 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető 1 400 Ft nem rendelhető 2 700 Ft

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés