Elektronikus számlázás

Szoftvereinkben lehetőség van elektronikus számlák kiállítására, mely elsősorban a szolgáltató cégeknek ideális, mivel postázási költségeiket jelentősen csökkenthetik.

Az elektronikus számlázás előnye, hogy gyorsabban és biztosabban jutnak el a számlák a tulajdonosához, könnyebben feldolgozható, valamint nincs tárolási, archiválási teendő és költség, mivel az eredeti számla 8 évig bármikor lehívható az elektronikus számla rendszerből. A számlák hitelességüket megőrizve többszörösen továbbíthatóak. További előnye, hogy a szolgáltató rendszerében elérhető számlák bankkártyával is kifizethetőek.

Az elektronikus számlázási rendszerben a számlát a befogadó fél által megadott e-mail címre továbbítják, amelyet törvényi előírásoknak megfelelően egy hagyományos számlakép formájában PDF dokumentumként fog megkapni az elektronikus számlázás rendjéről szóló 207/CXVII számú (ÁFA) törvény 175§ alapján digitális aláírással és időbélyeggel ellátva.
 
Az összes InCash számlázó és készletkezelő szoftver rendelkezik e-számla funkcióval. A számla időbélyegzővel történő hitelesítéséhez és annak a törvényben megszabott ideig történő tárolásához külső partner igénybevétele szükséges. Az InCash évek óta teljes megelégedéssel dolgozik a Számlaközpont Zrt-vel, akiket bátran ajánlunk ügyfeleinknek.

Mennyibe kerül egy e-számla?

InCash ügyfelek részére a Számlaközpont Zrt. egyedi csomagajánlatot készített az alábbi díjakkal:

Egyszeri csatlakozási költség: 19.000Ft+Áfa
A számlánként fizetendő díj a kiállított számlamennyiség függvényében változik:

https://www.szamlakozpont.hu/letoltes/Szamlakozpont_Zrt_aktualis_arlista.pdf

Az ajánlat nem teljes körű, részletes információkért és ajánlatkérésért kérjük vegyék fel a kapcsolatot e-számla szolgáltató partnerünkkel!

Megrendelés és ajánlatkérés

Az elektronikus számlázást biztosító partnerünk munkatársai az alábbi elérhetőségeken minden kérdésben rendelkezésére állnak:

 

 

Számlaközpont Zrt.

Görög Ibolya
Értékesítő
Telefon: +36 20/215-0103, +36 20/393-9231
e-mail: gorog.ibolya@szamlakozpont.hu
weboldal: www.szamlakozpont.hu

Fontos: a szolgáltatás igénybevételéhez szerződéskötés szükséges a Számlaközpont Zrt.-vel. Szerződéskötés után, a viszakapott kód beillesztésével élesedik az e-számla modul programunkban.
 
Az Európai Parlament Környezetvédelmi Bizottságának 2009-ben elkészült jelentése szerint 13-16 millió fával kevesebb kerülne kivágásra, ha az unióban általánossá válna az elektronikus számlázás.
 
Állítson ki takarékos és környezetkímélő e-számlát InCash programjával!

Képernyőképek

Vevő-partner törzs karbantartás Érvénytelenítés Elektronikus számla csatolmányok Számla készítése Számlaközpont