Telephelyek kezelése

Ezen egyedi modulunkat azoknak a cégeknek ajánljuk, akik több üzlettel vagy telephellyel rendelkeznek és üzleti folyamataikat egy rendszerben szeretnék nyomon követni.
Termékleírás

Ajánlás: Ezen egyedi modulunkat azoknak a cégeknek ajánljuk, akik több üzlettel vagy telephellyel rendelkeznek és üzleti folyamataikat egy rendszerben szeretnék nyomon követni.

Leírás: A modul segítségével a telephelyek egyedi adatait (cím, bankszámlaszám, stb.) fel tudja tűntetni a kiállított bizonylatokon. Minden bizonylatot a kiállító telephelyhez rendel a rendszer, így könnyen visszakereshetőek az egyes telephelyeken végzett műveletek. A kimutatási lehetőségeknél is megjelenik a telephelyre szűrés lehetősége, illetve a pénzügyi elszámolás is kiegészül ezzel a funkcióval, amennyiben a cég rendelkezik pénztárkezelés modullal is. A modul további lehetősége, az ügyfelek és megrendelések telephelyenkénti elkülöníthetősége, illetve az árkategóriák telephelyenkénti felhasználása. Ennek segítségével az ország különböző telephelyein lévő üzletek eltérő áron dolgozhatnak központi felügyelet mellett.

Követelmény: Microsoft távoli asztal vagy más interneten keresztüli távmunkát segítő megoldás ajánlott. Kollégáink szívesen segítenek a megfelelő informatikai megoldások kiválasztásában.

Kapcsolódó modulok: pénztárkezelés modul, több raktár kezelése

 

Képernyőképek

Telephely felvezetése Zárás felhasználóként Belépés a rendszerbe

 

Licencek

Gold Professional Standard Trade
Végleges licenc Rendelhető 52 800 Ft 26 400 Ft nem rendelhető
Előfizetés Rendelhető 4 800 Ft / hó 2 400 Ft / hó nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés