Cégismertető

Az InCash számlázó, készletnyilvántartó valamint vállalkozásirányító program 1998 óta tartó folyamatos tervezés és fejlesztés eredménye. A növekvő igényeknek megfelelően újabb és újabb változatot dolgoztunk ki, hogy minél szélesebb vállalkozói igényeknek feleljünk meg. Jelenlegi termékkínálatunk az egyéni vállalkozóknak, szolgáltatást végző cégeknek, bolttulajdonosoknak, kis- és nagykereskedőknek egyaránt megfelelő megoldásokat kínál. Programjaink moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi, hogy Ön csak azokat a modulokat vásárolja meg, melyeket ténylegesen használ. Így minden vásárlónk a vállalkozásának leginkább megfelelő elektronikus rendszert tudja kiépíteni. A program használatával áttekinthetővé válhat ügymenete.

Feladatul tűztük ki, hogy korszerű programozási eljárással minél egyszerűbben kezelhető, széles felhasználói réteget kiszolgálni képes programokat készítsünk, felhasználva és beépítve a legújabb technikai fejlődés adta lehetőségeket.

Minőségpolitikánk: a felhasználók igényeihez egyre jobban igazodó minőségi szoftvertermékek előállítása.

Célunk továbbá a támogatási szolgáltatások magas színvonalú országos ellátásának kialakítása. Eleget teszünk a vevők minőségi elvárásaiknak: folyamatosan figyelemmel kísérjük vevőink elégedettségét és ennek eredményeképpen alakítjuk ki jövőnk stratégiai lépéseit, fejlesztjük termékeinket, technológiánkat és működési rendszerünket.

Számlázó, készletkezelő és ügyviteli megoldásaink

Az InCash számlázó, készletnyilvántartó valamint vállalkozásirányító program több mint egy évtizede tartó folyamatos tervezés és fejlesztés eredménye. A kor igényeinek és lehetőségeinek megfelelően egyre újabb és korszerűbb változatokat dolgoztunk ki, egyre szélesebb kör számára. Termékeink minden pillanatban megfelelnek a törvényi előírásoknak és a felhasználói elvárásoknak. Valljuk, hogy mindemellett felhasználóbarát, könnyen kezelhető és tanulható szoftverekkel kell ügyfeleink rendelkezésére állnunk. Jelenlegi termékkínálatunk az egyéni vállalkozóknak, szolgáltatást végző cégeknek, bolttulajdonosoknak, kis- és nagykereskedőknek egyaránt megfelelő megoldásokat kínál.

Szoftvereink moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi, hogy csak azokat a modulokat vásárolja meg, melyeket ténylegesen használ. A programok együtt növekednek vállalkozásával, folyamatosan hozzájárulva az ügymenetének egyszerűsítéséhez, gyorsításához. A programok és a demo változatok az indítás után azonnal használhatóak, és minden funkciójuk elérhető. Professzionális ügyfélszolgálat segíti felhasználóinkat, a demo programot letöltőket és az érdeklődőket telefonon, emailben és távsegítség formájában. Szoftvereink használatával áttekinthetőbbé és gyorsabbá válik ügymenete, mi így járulunk hozzá vállalkozásának eredményesebb működéséhez.