Cashbook integráció (RLB60)

A Cashbook integráció elsődleges célja, hogy számla továbbítási folyamatok automatizálásával egyszerűbbé tegye a vállalkozások és az RLB60 szoftvert használó könyvelőik közötti bizonylat átadást.
Termékleírás

Az InCash Ügyviteli rendszeren belül a kiállított előleg- és normál számlák automatikusan vagy manuálisan átadásra kerülnek a Cashbook részére. Az így továbbított számlákat könyvelője néhány kattintással bármikor letöltheti a könyvelő szoftverébe, elkerülve ezzel a papír alapú dokumentumok átadását vagy a hónap végi könyvelési anyag egyben történő feldolgozását.

A Cashbook rendszerbe feltöltött bizonylatok elsődlegesen az RLB60 könyvelő szoftverbe tölthetőek le.

Automatikus működési üzemmódban az újonnan kiállított előleg- vagy normál számlák átadásra megjelölése azonnal megtörténik. A szokásos számla adatok mellett az InCash a pénzügyi kiegyenlítéseket is automatikusan át tudja adni, így minden (már a Cashbook részére elküldött) bizonylatot érintő pénzügyi tranzakciót is nyomon tud követni könyvelője.

Az InCash Ügyviteli rendszer lehetőséget ad arra, hogy egy beállított dátumtól kezdődően keltezett előleg- illetve normál számla átadásra kerüljön a Cashbook részére. Ez hasznos lehet akár negyedéves adatok visszamenőleges feltöltéséhez is.

Az integrációhoz szükséges beállítási útmutatót ide kattintva tudja letölteni. 

Cashbook weboldala: https://incash-ugyvitel.cashbook.hu/

  Licencek

  Gold Professional Standard Trade
  Végleges licenc nem rendelhető nem rendelhető nem rendelhető nem rendelhető
  Előfizetés Rendelhető 3 700 Ft / hó 3 700 Ft / hó nem rendelhető

  * Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

  Megrendelés