Karrier

Visual Studio 2008 fejlesztőt keresünk WinCE projekthez

Feladat: Ügyfeleinknél futó, raktárkezelő programhoz illesztett adatgyűjtő alkalmazás továbbfejlesztésére keresünk külsős kollégát. Az alkalmazás Firebird adatbázishoz kapcsolódik Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Bővebb ismertetőt itt találsz: https://www.incash.hu/incash_modul/adatgyujto_kezelese_vonalkod_alapu

Munkavégzés: Általunk biztosított fejlesztő gépen tudsz dolgozni otthonról, melyet távoli asztallal (RDP) érhetsz el. A gépen futó Slack kommunikációs szoftver segítségével tudsz egyeztetni munkaidőben a kollégáinkkal. Ezen, vagy telefonon beszéljük meg a feladatokat. Nem kell minden nap folyamatosan a projekten dolgozni, de szeretnénk heti pár órában számítani rád. Fontos! Akkor tudunk együtt dolgozni, ha leginkább napközben, munkaidőben tervezel programozni, mivel ekkor tudunk neked segíteni és döntéshelyzetekben is ekkor fogunk tudni válaszolni neked.

Elszámolás: A munkavégzést biztosító számítógép használata alapján óradíj alapon tudunk elszámolni. Hogy milyen összeget? Ezt megbeszéljük majd telefonon ha jelentkezel.

Jelentkezés: Küldj nekem egy levelet az incash@incash.hu címre, melyben leírod, hogy milyen szakmai tapasztalatod van, amely alkalmassá tesz a feladat elvégzésére. Ezután rövidesen válaszolok, vagy hívlak telefonon, hogy megbeszéljük a részleteket. Ne felejts el telefonszámot is megadni a leveledben!

Várom jelentkezésed!

Pelyvás Norbert
Projekt menedzser


Várunk csapatunkba!

Jelenleg nincs más betöltésre váró konkrét állás cégünknél, de ha úgy gondolod, hogy hasznos tagja lehetnél csapatunknak, nyugodtan küldd el önéletrajzod számunkra!

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, szakmai referenciákkal, motivációs levéllel, és nettó bérigény megjelöléssel az incash@incash.hu címen lehet!