Új megoldásunk: Bisnode integráció

2020. szeptember 17.

2020-ban ügyfeleink részére is elérhetővé tettük a Bisnode Magyarország Kft.-vel közösen kialakított céginformációs szolgáltatásunkat, mely egyedülálló lehetőséget biztosít a cégnyilvántartásban szereplő adatok egyszerű elérésére és használatára az ügyviteli rendszeren belül. Lépjen egy szinttel feljebb, számlázzon gyorsan és biztonságosan mindkét megoldásunk előnyeit egyesítve!

Gyors ügyfél létrehozás és adószám keresés

Egyszerűen szeretne hozzájutni egy cég vagy egyéni vállalkozó adószámához és számlázási adataihoz? Bisnode gyorskereső megoldásunkkal villámgyorsan biztosítjuk Önnek ezeket a naprakész adatokat, mindezt az InCash ügyviteli szoftvereibe integrálva!

Többet tud, mint elsőre gondolná! Hozzon létre új ügyfelet naprakész adatokkal, vagy frissítse ügyfelei számlázási adatait egy gombnyomással! További információkért kattintson ide!


Részletes céginformációk egy kattintással!

Ismerje meg partnereit és hozzon megalapozott döntéseket!
Ismerje meg üzletfeleit alaposabban a Bisnode webservice integrációnknak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy partnereiről néhány kattintással az InCash ügyviteli szoftvereken belül a cégnyilvántartásban szereplő információkhoz jusson. Egyszerűsítse az információ gyűjtést, csökkentse a nemfizetésből adódó kockázatokat - Számlázzon nyugodtan!

Bisnode webservice integráció

Árbevétel vagy tulajdonos adatokra kíváncsi?
Esetleg az adott céghez köthető negatív események érdeklik?
Számlázáskor szeretné tudni, hogy kockázatos-e átutalásra adnia az árut?
Azonnali információk Ön előtt egy kattintásra! Ne kockáztasson, próbálja ki teljes Bisnode integrációnkat! További információ és ingyenes teszt időszak igényléséhez kattintson ide!

Petrovics András