Hírlevél (2021 december)

2021. december 5.

Tartalmaink:


Szoftver és terméktámogatás árváltozás

Az elmúlt években szoftver árainkat igyekeztünk változatlan áron biztosítani ügyfeleink részére és csak kisebb funkciónövekedéshez kapcsolódó árkorrekciókat hajtottunk végre. Most ennek a folyamatnak folytatásaként az alap szoftver licensz árak aktualizálását végeztük el. Az újonnan értékesítendő szoftver licenszek, valamint licenszszerződésünk szerint a már megvásárolt szoftverek éves terméktámogatási díja is átlagosan 10%-al emelkedik az előző évekhez képest. Bérelt szoftverek esetén az árváltozás 2022 március hónaptól kerül érvényesítésre az esedékes havidíjban.


 Új modulok kínálatunkban

Megújult előleg kezelés modul
Az idei év végén elkészült előlegszámla modulunk új változata, amely már korlátozások nélkül kezeli az előlegek részben vagy összevont felhasználását, a foglaló feltűntetését, valamint a felhasználatlan előlegrész visszafizetését. Az új modulban megtalálható funkciókat szoftverfrissítéssel tesszük elérhetővé még a decemberi hónapban. Bővített modul leírás: Előlegszámla kezelés

LOT/SARZS és szavatossági idő kezelés
A LOT szám, más elnevezésekben készletkód vagy SARZS, az egyes beszerzett vagy gyártott tételek egyedi azonosítója. A LOT számmal azonosított tételek mellé szavatossági idő, azaz lejárati dátum is rendelhető. A LOT szám szintű készletkezelés lehetővé teszi, hogy a felhasználó a beszerzési, gyártási és értékesítési folyamatok során LOT szintjén határozza meg a készletek mozgását, eldönthesse mely LOT számok vegyenek részt a gyártási folyamatokban, értékesítésekben, raktári mozgásokban. Modul ismertető: LOT szám és szavatossági idő kezelés

Cashbook integráció
A Cashbook integráció elsődleges célja, hogy számla továbbítási folyamatok automatizálásával egyszerűbbé tegye a vállalkozások és az RLB60 szoftvert használó könyvelőik közötti bizonylat átadást. Az interneten továbbított számlákat könyvelője néhány kattintással bármikor letöltheti könyvelő szoftverébe, elkerülve ezzel a papír alapú dokumentumok átadását vagy a hónap végi könyvelési anyag egyben történő utólagos feldolgozását. Modul ismertető: Cashbook integráció

EDI számlázás
EDI integrációs modulunk segítségével számláit interneten keresztül küldheti el ennek fogadására felkészült, jellemzően multinacionális ügyfelei részére. Modul leírás: EDI Számlázás (DOCCA)


Változik a felhőben futó szoftverek háttere

Két éve már, hogy első ügyfelünket felhő szolgáltatásunkba költöztettük. Az Azure környezetben telepített InCash szoftverek népszerűsége 2021-ben is jelentősen emelkedett. Az informatikai hátteret biztosító Microsoft a felhő technológia térhódításával párhuzamosan folyamatosan fejleszti szolgáltatásait. Ennek következő mérföldköve az Azure Virtual Desktop (AVD) technológia, amely hatékonyabb és rugalmasabb megoldást biztosít a jelenleg használt távoli asztal (RDP) eléréshez képest. Ahhoz, hogy 2022-ben is azonos áron tudjuk szolgáltatni felhős megoldásunkat, az új technológiára történő átállás elengedhetetlen. Terveink szerint januártól kezdődően fokozatosan egyeztetünk felhős ügyfeleinkkel az átállás részleteiről.


Kedvezményes szoftver bővítési lehetőség

2021 december hónapban, az előző évekhez hasonlóan minden szoftver bővítés (felhasználó, modul vagy integráció) árából kedvezményt biztosítunk jelenlegi, terméktámogatással rendelkező ügyfeleinknek!

 1db bővítés -15% kedvezmény
 2db bővítés -20% kedvezmény
 3db bővítés -25% kedvezmény

Amennyiben érdeklődik egy-egy megoldásunk iránt, viszont bizonytalan a döntésben és információra van szüksége, úgy az alábbi oldalon kérje szakértő kollégánk hívását:

https://www.incash.hu/kapcsolatfelvetel


Ünnepi nyitvatartás

Az ünnepi időszakban ügyfélszolgálatunk a következők szerint lesz elérhető:

december 11. szombat (munkanap) 9 - 14 óráig
december 24. - 26-ig zárva leszünk
december 27. - 30. között e-mailes ügyeletet tartunk
december 31. - január 2. zárva leszünk
első munkanap január 3.


 Vállalkozásának, Önnek és kollégáinak is sikerekben gazdag új évet, kellemes ünnepeket és mindenekelőtt jó egészséget kívánunk!  

Petrovics András