Szigorú számadású nyomtatványok kezelése

Az InCash rendszer speciális modulja nagy segítség azoknak a nyomtatványbolt és irodaszer kereskedőknek, akik szigorú számadású nyomtatványok (pl.: kézi számlatömb) értékesítését is végzik és havi jelentési kötelezettségük van a NAV felé.
Termékleírás

Ajánlás: Az InCash rendszer speciális modulja nagy segítség azoknak a nyomtatványbolt és irodaszer kereskedőknek, akik szigorú számadású nyomtatványok (pl.: kézi számlatömb) értékesítését is végzik és havi jelentési kötelezettségük van a NAV felé.

Leírás: A modul segítségével nyilvántarthatóak a szigorú számadású nyomtatványokhoz kapcsolódó azon adatok, mely a havi NAV jelentés elektronikus beadásához szükségesek. A rendszerben beállítható a bizonylat tömb oldalainak száma, értékesítéskor a kezdő bizonylatszám és a vásárló adószáma. A bizonylaton feltűntetésre kerül az értékesített tétel kezdő és záró sorszáma, illetve egy új speciális lekérdezés lehetőséget biztosít az értékesített bizonylat tömbök visszakereshetőségére és a NAV ESZIG rendszerébe történő elektronikus adat átadására is. 

 

Képernyőképek

Cikktörzs készítése E-számla készítése E-számla Tételek listája

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc nem rendelhető 20 000 Ft 15 000 Ft 20 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető 1 800 Ft nem rendelhető 1 800 Ft

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés