Költségnyilvántartás

Minden olyan cégvezetőnek, aki naprakészen kézben akarja tartani cége nyereségességének alakulását erre a modulra szüksége van.
Termékleírás

Ajánlás: Minden cégnél a bevételi adatok mellett a költségadatok ismeretére is nagy szükség van, hiszen a nyereségszámításnak ez az alapja. Minden olyan cégvezetőnek, aki naprakészen kézben akarja tartani cége nyereségességének alakulását erre a modulra szüksége van.

Leírás: A költségadatok feldolgozása cégenként más és más csoportosításban, egyedi igények szerint történik. Ehhez egy rugalmas, a felhasználók által felépíthető fastruktúra-rendszert fejlesztettünk ki. Minden felhasználó igénye szerint határozhatja meg a fő költségcsoportokat. Ezeket bonthatja alcsoportokra, amiket szintén tovább bonthat. A lekérdezések a fastruktúra elágazásai szerint kérhetők, ami a legnagyobb lekérdezhetőségi lehetőséget és rugalmasságot biztosítja a felhasználóknak. A lekérdezések kiegészíthetők további szempontokkal, például a számlák kiállítási dátuma vagy a kifizetés dátuma szerinti intervallumra szeretnék megkapni a számadatokat. A beérkező átutalásos költségszámlák pénzügyi teljesítése az átutalások nyilvántartása modulban megoldható.

 

Képernyőképek

Költségek nyilvántartása

Licencek

Gold Professional Standard Trade
Végleges licenc Rendelhető 30 000 Ft 18 000 Ft 18 000 Ft
Havi bérlés Rendelhető 2 800 Ft 1 700 Ft nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés