InCash webáruház kliens modul

Az InCash univerzális webáruház kliens modulja azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, akik egyedi fejlesztésű webáruházat üzemeltetnek és szeretnék InCash ügyviteli rendszerükkel azt összekötni.
Termékleírás

A webáruház kliens bemutatás

Az InCash univerzális webáruház kliens modulja azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, akik egyedi fejlesztésű webáruházat üzemeltetnek és szeretnék InCash ügyviteli rendszerükkel azt összekötni. Az illesztés segítségével lehetséges a webáruházban lévő új termék, készlet információk és áradatok folyamatos frissítése, illetve a megrendelések automatikus fogadása is.

Leírás: A szoftver az előzetesen beállított időtartamon belül, a kívánt időközönként automatikusan feltölti az aktuális termék és áradatokat a webáruház tárhelyére. Képes az InCash rendszerben beállított termékkategóriák adatainak feltöltésére, akár úgy is, hogy az előre kiválasztott áruraktár meghatározott adatbázis mezőiben tárolt adatok kerüljenek át a webáruházba. Lehetőséget kínál a szoftver az ftp és feltöltendő fájlformátumok előzetes beállítására is. Természetesen az adatfeltöltés során az aktualizált termékek fotóinak és szöveges termékleírásának feltöltésére is lehetőség kínálkozik. Fontos tulajdonsága a kiegészítő szoftvernek, hogy a licenc nélküli felhasználók részére is adott a cikk megjegyzések szerkesztése, így gyorsabbá, licenctől függetlenné teszi a termékinformációk szerkesztését. További előnye a szoftvernek, hogy lehetőséget biztosít a webáruházban rögzített megrendelések, előrendelésként történő automatikus beemelésére az InCash rendszerbe.

InCash Web illesztés dokumentáció letöltése

 

Funkciólista

 

Termék szinkron

 

Termék adatok feltöltése InCash-ből

x

Termék egyedi CRM mezők

x

Készlet információk feltöltése

x

Webáruház kategória az InCash-ben megadható

x

Termék fotó feltöltése

x

Termék leírás feltöltése (cikk általános leírása)

x

Termék leírás feltöltése (formázott HTML)

x

Termék eladási ár sávok (6db) feltöltése vevőcsoporthoz

x

Egyedi vevő ár feltöltése vevőcsoportokhoz

x

Termék akciók feltöltése (időszakkal is)

x

 

Megrendelés szinkron

 

Rendelések letöltése webáruházból

x

Ügyfél létrehozás megrendelés letöltésekor

x

Szállítási módok megfeleltetése

x

Szállítási tétel automatikus számlázása

x

Fizetési módok megfeleltetése

x

Fizetési tétel automatikus számlázása (pl. utánvét díja)

-

A számlázhatónak jelölt megrendelések letöltése

-

Megrendelés megbontása lefoglalható készlet alapján

x

Készletfoglalás raktár prioritás szerint

x

Cikk feltöltés nélküli rendelés fogadás

x

Ismeretlen cikkek fogadása (cikk létrehozás és készlet foglalás nélkül)

x

Webes rendelés szám megjelenítése a számlán

x

Megrendelés státuszának visszatöltése az áruházba

-

 

Egyéb funkciók

 

Futtatás a háttérben szolgáltatásként

-

Futtatás alkalmazásként

x

Több webáruház egyidejű szinkronja

x

Automatikus szinkron legkisebb gyakorisága

1 perc

 

KÉPERNYŐKÉPEK

 

Webáruház Webáruház árlista készítés FTP feltöltés beállításai Exportálandó cikk adatok beállítása Kép és megjegyzés feltöltési beállítások Megrendelések átvétele a webshopból

+ internetes árlista megjelenítés

A megoldást kifejezetten olyan cégek számára ajánljuk, akik nem üzemeltetnek webáruházat, de szeretnének interneten elérhető, folyamatosan aktualizált árlistával szolgálni vevőkörük számára.
 

Termékleírás

A szoftver az InCash adatbázisban tárolt és előre kiválasztott termékcsoportjairól készít automatikusan frissülő árlistát. A program szerves része a hozzáadott PHP sablon, mely bizonyos korlátokkal testre szabható, így arculati elemek és egyéb információk megjelenítésére is lehetőség kínálkozik. A szoftver az aktualizált árlistát ebben a PHP sablonban helyezi el, mely web formátumban látványos és egyben áttekinthetően tagolt árlistát jelenít meg az érdeklődők felé.

Minta árlista oldal megtekintése

A megjelenített árlista az Ön weboldalán kerül kialakításra, ezért szükséges hozzá a weboldal adminisztrátor segítsége. A webes árlista megjelenítés funkció az oldalon ismertetett webáruház kliens megoldásunkra épül, mintegy annak kiegészítése. A megjelenítő rész ára a webáruház kliens modulon felül, további 20.000Ft+Áfa egyszeri díj.

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc nem rendelhető 60 000 Ft nem rendelhető 60 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető 5 500 Ft nem rendelhető 5 500 Ft

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés