InCash webáruház kliens modul

Az InCash univerzális webáruház kliens modulja azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, akik egyedi fejlesztésű webáruházat üzemeltetnek és szeretnék InCash ügyviteli rendszerükkel azt összekötni.
Termékleírás

A webáruház kliens bemutatás

Az InCash univerzális webáruház kliens modulja azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, akik egyedi fejlesztésű webáruházat üzemeltetnek és szeretnék InCash ügyviteli rendszerükkel azt összekötni. Az illesztés segítségével lehetséges a webáruházban lévő új termék, készlet információk és áradatok folyamatos frissítése, illetve a megrendelések automatikus fogadása is.

Leírás: A szoftver az előzetesen beállított időtartamon belül, a kívánt időközönként automatikusan feltölti az aktuális termék és áradatokat a webáruház tárhelyére. Képes az InCash rendszerben beállított termékkategóriák adatainak feltöltésére, akár úgy is, hogy az előre kiválasztott áruraktár meghatározott adatbázis mezőiben tárolt adatok kerüljenek át a webáruházba. Lehetőséget kínál a szoftver az ftp és feltöltendő fájlformátumok előzetes beállítására is. Természetesen az adatfeltöltés során az aktualizált termékek fotóinak és szöveges termékleírásának feltöltésére is lehetőség kínálkozik. Fontos tulajdonsága a kiegészítő szoftvernek, hogy a licenc nélküli felhasználók részére is adott a cikk megjegyzések szerkesztése, így gyorsabbá, licenctől függetlenné teszi a termékinformációk szerkesztését. További előnye a szoftvernek, hogy lehetőséget biztosít a webáruházban rögzített megrendelések, előrendelésként történő automatikus beemelésére az InCash rendszerbe.

InCash Web illesztés dokumentáció letöltése


Internetes árlista készítő szoftver

A szoftver kifejezetten olyan cégek számára ajánlott, akik nem üzemeltetnek ugyan webáruházat, de szándékukban áll web alapú, folyamatosan aktualizálható árlistával szolgálni vevőkörük számára.
 

Termékleírás

A szoftver az InCash adatbázisban tárolt és előre kiválasztott termékcsoportjairól készít automatikusan frissülő árlistát. A program szerves része a hozzáadott PHP sablon, mely bizonyos korlátokkal testre szabható, így arculati elemek és egyéb információk megjelenítésére is lehetőség kínálkozik. A szoftver az aktualizált árlistát ebben a PHP sablonban helyezi el, mely web formátumban látványos és egyben áttekinthetően tagolt árlistát jelenít meg az érdeklődők felé.
 

KÉPERNYŐKÉPEK

Webáruház Webáruház árlista készítés FTP feltöltés beállításai Exportálandó cikk adatok beállítása Kép és megjegyzés feltöltési beállítások Megrendelések átvétele a webshopból

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc nem rendelhető 60 000 Ft nem rendelhető 60 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető 5 500 Ft nem rendelhető 5 500 Ft

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés