Adatgyűjtő kezelése (vonalkód alapú)

Azon cégeknek nyújt adatgyűjtő kezelés modulunk megoldást, melyek raktározási és értékesítési feladataikhoz a normál vonalkód olvasókon kívül fejlett, „okos” megoldást is használni kívánnak. Az adatgyűjtő eszközök használatával a leltározás és készletkezelés gyorsítható, a folyamatok jelentősen leegyszerűsödnek.
Termékleírás

Ajánlás: Azon cégeknek nyújt adatgyűjtő kezelés modulunk megoldást, melyek raktározási és értékesítési feladataikhoz a normál vonalkód olvasókon kívül fejlett, „okos” megoldást is használni kívánnak. Az adatgyűjtő eszközök használatával a leltározás és készletkezelés gyorsítható, a folyamatok jelentősen leegyszerűsödnek.

Leírás: A mobil adatgyűjtő eszközre telepített InCash illesztő szoftver segítségével lehetségessé válik több vonalkód alapú funkció használata. A telepíthető mobil alkalmazásból offline és online változat is elérhető, az előbbi csak manuálisan szinkronizálható az InCash adataival kábelen vagy dokkolón keresztül, az utóbbi vezeték nélküli hálózaton képes pontos online információkkal dolgozni, illetve ebben az esetben lehetőség van polcszámok kezelésére is.

  • Készlet és árellenőrzés (raktárankénti készlet és listaár megjelenítésével)
  • Adatgyűjtés (leltár és minden egyéb InCash bizonylathoz is betölthető kábeles kapcsolattal)
  • Megrendelés összeszedés (az InCash-ben elérhető vevői megrendelések összeszedéséhez)
  • Áru beérkeztetés* (az InCash-ben nyilvántartott beszerzési rendelések alapján a valós árubeérkezés ellenőrzése és az elhelyezés támogatása polcszámok segítségével)

* Csak online Wi-Fi kapcsolatra alkalmas készülékek esetén elérhető funkció.


Követelmény: Windows Mobile vagy Windows CE rendszerű adatgyűjtő min. 320px*240px felbontással.

 

Képernyőképek

Adatgyűjtő funkciók Készlet és ár ellenőrzés Adatgyűjtés új bizonylathoz Vevői rendelés összeszedése Vevői rendelések szűrése Szállítólevél összeszedése Beérkező áru ellenőrzése Töltendő polcok listája Beállítások megadása

Licencek

Gold Professional Standard Trade
Végleges licenc nem rendelhető nem rendelhető nem rendelhető nem rendelhető
Előfizetés Rendelhető 7 200 Ft / hó nem rendelhető nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés