Számlázó program és ügyviteli szoftverek
Ügyfélszolgálat: (+36-1) 238-0814
E-mail: incash@incash.hu
Jelenleg
2326 aktív cég
3955 felhasználója
dolgozik rendszerünkben


Számlázó, készletkezelő és ügyviteli megoldásaink

Az InCash számlázó, készletnyilvántartó valamint vállalkozásirányító program több mint egy évtizede tartó folyamatos tervezés és fejlesztés eredménye. A kor igényeinek és lehetőségeinek megfelelően egyre újabb és korszerűbb változatokat dolgoztunk ki, egyre szélesebb kör számára. Termékeink minden pillanatban megfelelnek a törvényi előírásoknak és a felhasználói elvárásoknak. Valljuk, hogy mindemellett felhasználóbarát, könnyen kezelhető és tanulható szoftverekkel kell ügyfeleink rendelkezésére állnunk. Jelenlegi termékkínálatunk az egyéni vállalkozóknak, szolgáltatást végző cégeknek, bolttulajdonosoknak, kis- és nagykereskedőknek egyaránt megfelelő megoldásokat kínál.

Szoftvereink moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi, hogy csak azokat a modulokat vásárolja meg, melyeket ténylegesen használ. A programok együtt növekednek vállalkozásával, folyamatosan hozzájárulva az ügymenetének egyszerűsítéséhez, gyorsításához. A programok és a demo változatok az indítás után azonnal használhatóak, és minden funkciójuk elérhető. Professzionális ügyfélszolgálat segíti felhasználóinkat, a demo programot letöltőket és az érdeklődőket telefonon, emailben és távsegítség formájában. Szoftvereink használatával áttekinthetőbbé és gyorsabbá válik ügymenete, mi így járulunk hozzá vállalkozásának eredményesebb működéséhez.

AjánlatkérésAjánlatkérés LetöltésKipróbálás MegrendelésMegrendelés ÖsszehasonlításÖsszehasonlítás

 InCash számlázó- és készletnyilvántartó programok

  
InCash Light egyszerűsített számlázó program

 
Egyszerűsített számlázó programAz InCash Light egyszerűsített és könnyen kezelhető, emellett igen nagytudású számlázó program első sorban szolgáltató és készletkezelés nélküli termékértékesítést végző cégeknek.
 
Tekintse meg a program 130-as funkciólistáját!
Tovább ...
Ingyenes bemutató letöltés InCash Light bemutató verzió letöltés

 

InCash Standard komplex számlázó program

 

Komplex számlázó program Az InCash Standard számlázó program a Light szoftverhez hasonlóan elsősorban szolgáltatási területen alkalmazható, viszont ebben a változatban lehetőség van több felhasználós és pénzügyi modulokkal való bővítésre is. Ezekkel a funkciókkal kiegészítve teljes-körű megoldást jelent a vállalkozás számlázási feladatainak elvégzéséhez.
 
Tekintse meg a program 175 db-os funkciólistáját!
Tovább ...
Ingyenes bemutató letöltés InCash Standard bemutató verzió letöltés


InCash Trade egyszerűsített számlázó és készletkezelő program

Egyszerűsített számlázó és készletkezelő program

Az InCash Trade számlázó programot kifejezetten az egyszerűsített számlázás és készletkezelés megvalósítására fejlesztettünk ki. Minden funkció megtalálható benne, mely szükséges ahhoz, hogy kisebb kereskedelmi egységek napi értékesítési és készletgazdálkodási feladatait egy felhasználós rendszerben oldja meg.
 

Tekintse meg a program 136 db-os funkciólistáját!
Tovább ...
Ingyenes bemutató letöltés InCash Trade bemutató verzió letöltés

 

InCash Professional valóban profi számlázó és készletkezelő program

Számlázó program kiemelkedő tudással Az InCash Professional számlázó program teljes körű készletkezelést és számlázást tesz lehetővé olyan vállalkozásoknak, akiknek kereskedelmi boltjuk, vagy irodájuk van, ahol nagyszámú vevő- és termékkezelés folyik. Továbbá gyors, elérhető információkkal és adatokkal segíti cégét a helyes döntés meghozatalában.
 
Tekintse meg a program 250 db-os funkciólistáját!
Tovább ...
Ingyenes bemutató letöltés InCash Professional bemutató verzió letöltés

 

Minden szoftver esetén
 

Rendelhető modulok listája
Funkciólista (Összehasonlító táblázat)
  Minden szoftverünk képes elektronikus számla (e-számla) kiállítására. Tudjon meg többet erről a gazdaságos és korszerű lehetőségről!
Elektronikus számla (e-számla)


  

InCash Iktató és Archiváló szoftver dokumentum és feladatkezelés egyben

Egyszerűsített számlázó és készletkezelő programAz InCash Iktató  egy feladatkezelő és dokumentum rendszerező alkalmazás, amely lehetővé teszi a papír alapú és az elektronikus dokumentumok biztonságos tárolását és visszakereshetőségét. A rögzített dokumentumokat iktatócsoportokba, azokat pedig iktató könyvekbe rendezheti. Kiválóan használható feladatok kiosztására sürgősségi fokozattal és határidővel. A rendelhető postakönyv modul automatizálja a levéltovábbításhoz kötődő tevékenységeket, töredékére csökkentve az ezzel töltött időt.
 

Az InCash Iktató program bemutatása
Funkciólista


Kiegészítő szoftverek
E-mail küldő szolgáltatás
Webáruház kliens (Meglévő webáruház összekötése InCash rendszerrel)
Internetes árlista készítés
Csekk nyomtatás (InCash számlázó program bizonylatai alapján)
XLS termék és ár importáló szoftver

 

InComm B2B Internet alapú megrendelés kezelő és információs modul
InComm megrendelés kezelő programAz InComm B2B bemutatása
Rendelések és árajánlatok készítése
Elkészült számlák megtekintése
Árlista lekérése
Szerviz információk megtekintése
Fórum használata
 
Webáruház összekötés
InCash rendszerekhez kapcsolható webáruházak

 
 
Kezdőlap      |      Cégünkről      |      Termékek      |      Letöltés      |      Vásárlás      |      Partnerek      |      Támogatás      |      Kapcsolat      |      Oldaltérkép
© 2018 InCash Ügyvitel Zrt.    |    Adatvédelem    |    Felhasználás    |    Oldaltérkép    |    © InCash számlázó program