Számlázó program és ügyviteli szoftverek
Ügyfélszolgálat: (+36-1) 238-0814
E-mail: incash@incash.hu
Jelenleg
2326 aktív cég
3955 felhasználója
dolgozik rendszerünkben
Kiegészítő modulok
Az alapszoftverhez külön megvásárolható modulok ismertetése.
Amit a modulokról tudni érdemes ...

Elektronikus számlázás

Szoftvereinkben lehetőség van elektronikus számlák kiállítására, mely elsősorban a szolgáltató cégeknek ideális, mivel postázási költségeiket jelentősen csökkenthetik.

Az elektronikus számlázás előnye, hogy gyorsabban és biztosabban jutnak el a számlák a tulajdonosához, könnyebben feldolgozható, valamint nincs tárolási, archiválási teendő és költség, mivel az eredeti számla 8 évig bármikor lehívható az elektronikus számla rendszerből. A számlák hitelességüket megőrizve többszörösen továbbíthatóak. További előnye, hogy a szolgáltató rendszerében elérhető számlák bankkártyával is kifizethetőek.

Az elektronikus számlázási rendszerben a számlát a befogadó fél által megadott e-mail címre továbbítják, amelyet törvényi előírásoknak megfelelően egy hagyományos számlakép formájában PDF dokumentumként fog megkapni az elektronikus számlázás rendjéről szóló 207/CXVII számú (ÁFA) törvény 175§ alapján digitális aláírással és időbélyeggel ellátva.
 
Az összes InCash számlázó és készletkezelő szoftver rendelkezik e-számla funkcióval. A számla időbélyegzővel történő hitelesítéséhez és annak a törvényben megszabott ideig történő tárolásához külső partner igénybevétele szükséges. Az InCash évek óta teljes megelégedéssel dolgozik a Számlaközpont Zrt-vel, akiket bátran ajánlunk ügyfeleinknek.

Az elektronikus számlázást biztosító partnerünk munkatársai az alábbi elérhetőségeken minden kérdésben rendelkezésére állnak:

Számlaközpont Zrt.
Görög Ibolya
Értékesítő
Telefon: +36 20/215-0103, +36 20/393-9231
e-mail: gorog.ibolya@szamlakozpont.hu
weboldal: www.szamlakozpont.hu

Fontos: a szolgáltatás igénybevételéhez szerződéskötés szükséges a Számlaközpont Zrt.-vel. Szerződéskötés után, a viszakapott kód beillesztésével élesedik az e-számla modul programunkban.
 
Az Európai Parlament Környezetvédelmi Bizottságának 2009-ben elkészült jelentése szerint 13-16 millió fával kevesebb kerülne kivágásra, ha az unióban általánossá válna az elektronikus számlázás.
 
Állítson ki takarékos és környezetkímélő e-számlát InCash programjával!

Számlázó program Számlázó és készletnyilvántartó
InCash Light számlázó program Light InCash Standard komplex számlázó program Standard InCash Trade egyszerűsített számlázó program készletkezeléssel Trade InCash Professional valóban profi számlázó és készletkezelő program Professional
Tartalmazza Tartalmazza Tartalmazza Tartalmazza

Árlista
Képernyőképek
Kezdőlap      |      Cégünkről      |      Termékek      |      Letöltés      |      Vásárlás      |      Partnerek      |      Támogatás      |      Kapcsolat      |      Oldaltérkép
© 2018 InCash Ügyvitel Zrt.    |    Adatvédelem    |    Felhasználás    |    Oldaltérkép    |    © InCash számlázó program