InCash Gold - készletkezelő és raktárkezelő program

Közepes méretű kereskedelmi és szolgáltató cégeknek ajánlott nagy tudású rendszer, versenyképes áron.
 

TERMÉKLEÍRÁS


Mi hiszünk abban, hogy Önnek az informatika ma már nem futurisztikus technikai fogalom, hanem hatékony segítség a vállalkozása mindennapi feladataiban.

Mi tudjuk, hogy az ügyviteli feladatok gyorsan, egyszerűen megoldhatók a felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető rendszereinkkel.

  • Önnek nincs ideje a különböző programok adatainak egyeztetésére?
  • Nincs pénze informatikai szakembert alkalmazni?
  • Miért is lenne erre szüksége?

Elég egy komplex, sokoldalú, de gazdaságos rendszert választani ahhoz, hogy a fontos ügyviteli feladatai egyszerűen, gyorsan megoldhatók legyenek.

 

Ezt nyújtja Önnek az InCash Gold ügyviteli rendszer.
Ismerje meg!

Az InCash Gold ügyviteli rendszert úgy alakítottuk ki, hogy a középméretű kereskedelmi és szolgáltató cégek hasznos segítőtársa legyen. A rendszer használata által felgyorsulnak és egyszerűsödnek a számlázás és árukiadás folyamatai, a gyártási számok kezelése valamint nyilvántartása. Nagy figyelmet fordítottunk a komplett szervizkezelésre, a kinnlevőség-követésre és nyilvántartásra, az export-importkezelésre. A rendszer több féle árazási technika kezelésére képes, támogatja az árlista készítést, az internetes áruházakkal való összekötést, az árufoglalás nyilvántartását, a megrendelések kezelését. Lehetőség van könyvelés feladás elkészítésére, így teremtve kapcsolatot a legismertebb pénzügyi programokkal.

Az InCash Gold megoldást komplett ügyviteli rendszerré teszi a mellé adott InCash Iktató dokumentumkezelő szoftver, mely alap kiépítésben is képes arra, hogy segítségével pontosan és gyorsan elvégezze a papíralapú és elektronikus dokumentumok nyilvántartási és archiválási feladatait.

A moduláris felépítésnek köszönhetően az InCash Gold ügyviteli rendszert teljesen cége tevékenységi köréhez igazíthatja, ráadásul olyan speciális feladatokat is elláthat így, mint akár a projektkezelés, vagy az ügynökök nyilvántartása. A megvásárolt alaprendszer maximálisan megoldhatja a vállalkozás összetett adatkezelési, valamint számlázással és készletkezeléssel kapcsolatos folyamatait.

Az InCash ügyviteli rendszerhez megvásárolható további modulok egy teljes körű vállalatirányítási rendszer képességeivel ruházzák fel a terméket. A rendszer a felhasználók számát tekintve korlátlanul bővíthető.

Árajánlatot és további információkat kérhet ügyfélszolgálatunkon.