Költségnyilvántartás

Minden olyan cégvezetőnek, aki naprakészen kézben akarja tartani cége nyereségességének alakulását erre a modulra szüksége van.
Termékleírás

Ajánlás: Minden cégnél a bevételi adatok mellett a költségadatok ismeretére is nagy szükség van, hiszen a nyereségszámításnak ez az alapja. Minden olyan cégvezetőnek, aki naprakészen kézben akarja tartani cége nyereségességének alakulását erre a modulra szüksége van.

Leírás: A költségadatok feldolgozása cégenként más és más csoportosításban, egyedi igények szerint történik. Ehhez egy rugalmas, a felhasználók által felépíthető fastruktúra-rendszert fejlesztettünk ki. Minden felhasználó igénye szerint határozhatja meg a fő költségcsoportokat. Ezeket bonthatja alcsoportokra, amiket szintén tovább bonthat. A lekérdezések a fastruktúra elágazásai szerint kérhetők, ami a legnagyobb lekérdezhetőségi lehetőséget és rugalmasságot biztosítja a felhasználóknak. A lekérdezések kiegészíthetők további szempontokkal, például a számlák kiállítási dátuma vagy a kifizetés dátuma szerinti intervallumra szeretnék megkapni a számadatokat. A beérkező átutalásos költségszámlák pénzügyi teljesítése az átutalások nyilvántartása modulban megoldható. A költségszámlák a manuális rögzítés mellett le is kérhetőek a NAV Online rendszeréből, mely funkció segítségével a munkafolyamat felgyorsítható, továbbá a számlatételek is megtekinthetőek.

Költségnyilvántartás modul leírása

 

Képernyőképek

Költségek nyilvántartása

Licencek

Gold Professional Standard Trade
Végleges licenc Rendelhető 33 000 Ft 19 800 Ft 19 800 Ft
Előfizetés Rendelhető 3 000 Ft / hó 1 800 Ft / hó nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés