XLS termék és ár importáló szoftver

Ezen egyedi kiegészítő szoftverünket azoknak a cégeknek ajánljuk, akiknél gyakran előfordul, hogy termékeiket külső árlistákból kell beemelniük, frissíteniük, vagy a jelenlegi InCash-ben tárolt terméktörzsüket rendszeresen szeretnék Microsoft Excel szoftverben karbantartani vagy bővíteni.
Termékleírás

Ajánlás: Ezen egyedi kiegészítő szoftverünket azoknak a cégeknek ajánljuk, akiknél gyakran előfordul, hogy termékeiket külső árlistákból kell beemelniük, frissíteniük, vagy a jelenlegi InCash-ben tárolt terméktörzsüket rendszeresen szeretnék Microsoft Excel szoftverben karbantartani vagy bővíteni.

Leírás: A szoftver segítségével meglévő XLS állományait tudja az InCash rendszerbe beemelni, illetve a termékek tulajdonságait frissíteni. A termékek azonosítása történhet cikk megnevezése, vonalkód vagy gyártói azonosító alapján. Minden InCash cikk adatmező összepárosítható az XLS fájl oszlopaival, a hiányzó adatok elláthatóak alapértékekkel. Az elvégzett beállítások elmenthetőek, így a következő megegyező formátumú XLS fájl esetén könnyen betölthető a már létező összerendelés, így gyorsítva az adatbetöltés folyamatát.

Követelmény: Microsoft Office Excel 2007 vagy újabb (Basic és Home változat nem elegendő)

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc 40 000 Ft 40 000 Ft 40 000 Ft 40 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető 3 600 Ft nem rendelhető 3 600 Ft

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés