XLS termék és ár importáló szoftver

Ezen egyedi kiegészítő szoftverünket azoknak a cégeknek ajánljuk, akiknél gyakran előfordul, hogy termékeiket külső árlistákból kell beemelniük, frissíteniük, vagy a jelenlegi InCash-ben tárolt terméktörzsüket rendszeresen szeretnék Microsoft Excel szoftverben karbantartani vagy bővíteni.
Termékleírás

Ajánlás: Ezen egyedi kiegészítő szoftverünket azoknak a cégeknek ajánljuk, akiknél gyakran előfordul, hogy termékeiket külső árlistákból kell beemelniük, frissíteniük, vagy a jelenlegi InCash-ben tárolt terméktörzsüket rendszeresen szeretnék Microsoft Excel szoftverben karbantartani vagy bővíteni.

Leírás: A szoftver segítségével meglévő XLS állományait tudja az InCash rendszerbe beemelni, illetve a termékek tulajdonságait frissíteni. A termékek azonosítása történhet cikk megnevezése, vonalkód vagy gyártói azonosító alapján. Minden InCash cikk adatmező összepárosítható az XLS fájl oszlopaival, a hiányzó adatok elláthatóak alapértékekkel. Az elvégzett beállítások elmenthetőek, így a következő megegyező formátumú XLS fájl esetén könnyen betölthető a már létező összerendelés, így gyorsítva az adatbetöltés folyamatát.

Követelmény: Microsoft Office Excel 2007 vagy újabb (Basic és Home változat nem elegendő)

Dokumentáció letöltéséhez kattintson ide

Bejelentkezés és XLS fájl kiválasztása betöltéshez

Licencek

Gold Professional Standard Trade
Végleges licenc Rendelhető 52 800 Ft 52 800 Ft 52 800 Ft
Előfizetés Rendelhető 4 800 Ft / hó 4 800 Ft / hó nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés