UNAS webáruház kliens

Amennyiben az InCash készletnyilvántartó programok valamelyikét használja, csatlakoztassa egy modullal UNAS webáruházához ügyviteli rendszerét! Egy teljesen automatikus megoldást adunk az Ön kezébe.
Termékleírás

Az Unas több mint 15 éve foglalkozik  webáruházak megoldások üzemeltetésével, ügyviteli rendszerek összekötésével, tömeges termék feltöltéssel, külső rendszerekkel való integrálással. Az Unas webáruház egy bérelhető felület és az egyik leginkább kedvelt webáruház rendszer Magyarországon.  

2004-ben az UnasShop rendszerrel vezette be a magyar piacra a bérelhető webáruház fogalmát. Ezen a területen jelenleg is piacvezető, közel 2500 webáruház választotta hátterének ezt a megoldást. Az UnasShop rendszerrel magas funkcionalitású webáruházhoz juthat, minden napjainkban szükséges marketing eszközzel, külső integrációkkal, és szakértői támogatással.

 

Miért jó az InCash - UNAS integrációja?

Az UNAS rendszere még a legnagyobb webáruházak igényeit is kielégíti, hiszen rengeteg lehetőséget és hasznos funkciót kínál. Az InCash integrációnak köszönhetően az UNAS webáruház üzemeltetése nagyon egyszerű, mivel termékei árakkal, ismertetővel és készletinformációval együtt automatikusan, szinte azonnal frissülnek áruházában. Megendelések és vevő adatok beavatkozás nélkül kerülnek az InCash rendszerbe, így kezdő vállalkozóként is egy profi webáruházat hozhat össze, egyszeri adatrögzítéssel.

  • Automatizálás beállítása
  • Termékfeltöltés, termékazonosítás
  • Megrendelés kezelés, rendelési státuszok kezelése
  • Fizetési módok beállítása
  • Szállítási beállítások 

Beállítási útmutató letöltése

Az integrációhoz szükséges beállítási útmutatót ide kattintva tudja letölteni. 

Miért jó választás az UNAS webáruház?

  • Az UNAS webáruházat a leginkább kezdőbarát megoldásnak tartják a piacon.
  • Remek az egész kezelőfelülete, első ránézésre is érthető. 
  • Az UNAS igyekszik a legmodernebb, legfrissebb trendeket követő sablonokat beépíteni a kínálatába.
  • A keresőoptimalizálás a webáruházak egyik legfontosabb marketing csatornája, ezzel tisztában van az UNAS is, ezért a bérelhető webshopjai támogatják a SEO-t.

Képernyőképek

Automatizálás Termékfeltöltési beállítások Fizetési módok Fizetési tételek Megrendelés kezelés Szállítás tételek Szállítási módok Termék ár beállítások

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc nem rendelhető 60 000 Ft nem rendelhető 60 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető 5 500 Ft nem rendelhető 5 500 Ft

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés