Szerviz nagykereskedőknek

A szoftvernek ez egy olyan komplex eleme, ami végigköveti, és nyilvántartja a - garanciális javításra behozott termékeket - támogatja a beszállító felé történő ügyintézést - illetve az ügyfél felé történő lerendezést.
Termékleírás

Ajánlás:  A szoftvernek ezt az elemét első sorban, a számítástechnikai és műszaki cikk kereskedelemben dolgozó cégek és üzletek tudják kihasználni, hiszen az eladott termékek jelentős részének ők az átvételi pontja valamint garanciális ügyintézői is.

A funkciók és a működés bővebb megismeréséhez, kérjük tekintse meg a modul ismertető videóját:

  Amennyiben saját szervizzel rendelkezik és munkalapon szeretné vezetni munkafolyamatokat felhasznált anyagokkal és szolgáltatásokkal, akkor a Szerviz kiskereskedőknek modulunk lesz a megfelelő megoldás az Ön számára!

  Szerviz nagykereskedőknek ismertető: A szerviz modul lehetőséget biztosít, a cikktörzsben szereplő termékek átvételére. Amennyiben az átvett termék gyártási szám alapján beazonosítható, úgy a termék beazonosítását és az értékesítési információk kitöltését a gép automatikusan elvégzi.

  Az átvett termékről bizonylatot állít ki a rendszer, ami egyrészről átvételi elismervény a vevőnek, másrészt ezen rögzítve megtalálható a hibaleírás, ami a termék tesztelhetősége és a későbbi viták elkerülése miatt lényeges szempont.

  A garanciális terméket a szerviz tesztelheti, amennyiben nem tudják produkálni a termék hibáját, úgy „teszt ok.” felirattal, a vevőnek visszaadható termékek közé kerül. A hibás termékeket a beszállítókhoz csoportosítva előkészíthetik a kiszállításra.

  A szoftver pontos információkkal szolgál beszállítónkként, a kiszállított termékekről, azok értékéről, így a vezetők pontos információt kaphatnak a garanciális kinnlevőségekről.

  A javításból visszaérkező termékek a beszállító ügyintézése szerint kerülhetnek vissza a rendszerbe (javítva, új termék, csere más termékre, visszaszámlázás, hibás kiszállítás)

  A visszaérkező, és az ügyféltől átvett, de még ki nem szállított termékek bármikor lerendezhetőek az ügyfél felé, így akár az azonnali teljes körű ügyintézés is megoldható.

  A szoftver minden automatizmusa csak segítség, ami egyéni döntés alapján módosítható. A modul nagyszerűsége abban rejlik, hogy ez a szoftver egyik legbonyolultabb eleme, ennek ellenére kezelhetőségét tekintve mégis egyszerű.

  A szervizmodul további funkciói:

  • Kitér a garanciális lerendezés több típusára (visszaadás, visszaszámlázás, levásárolhatóság, csere azonos értékű termékre, csere ráfizetéssel). 
  • Visszakereshetővé teszi a termékek útját, a javításokat, a lerendezéseket. 
  • Minden szerviz tevékenység bizonylatolt, nyomtatható és visszakereshető. 
  • A lekérdezési lehetőségek pontos számadatokat szolgáltatnak a garanciális kintlévőségekről, vagy az ügyfél felé még rendezetlen tételekről. 
  • A szervizraktár és a törzsraktár között árumozgások hozhatók létre.
  • A szerviz folyamatok alapján vevői rendelés készülhet a számlázáshoz, illetve a raktár is értesül a kiadandó áruról, cserélt termék esetén. 
  • Az ügyfélnek történő árurendelés és számlázás folyamán értesítést kap az ügyfélszolgálat, hogy a vásárnak átvehető terméke van a szervizben.

  Képernyőképek

  Licencek

  Gold Professional Standard Trade
  Végleges licenc Rendelhető 132 000 Ft nem rendelhető nem rendelhető
  Előfizetés Rendelhető 12 000 Ft / hó nem rendelhető nem rendelhető

  * Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

  Megrendelés