Szerviz nagykereskedőknek

A szoftvernek ez egy olyan komplex eleme, ami végigköveti, és nyilvántartja a - garanciális javításra behozott termékeket - támogatja a beszállító felé történő ügyintézést - illetve az ügyfél felé történő lerendezést.
Termékleírás

Ajánlás:  A szoftvernek ezt az elemét első sorban, a számítástechnikai és műszaki cikk kereskedelemben dolgozó cégek és üzletek tudják kihasználni, hiszen az eladott termékek jelentős részének ők a garanciális ügyintézői is.

Leírás: A szerviz modul lehetőséget biztosít, a cikktörzsben szereplő termékek átvételére. Amennyiben az átvett termék gyártási szám alapján beazonosítható, úgy a termék beazonosítását és az értékesítési információk kitöltését a gép automatikusan elvégzi.

Az átvett termékről bizonylatot állít ki a rendszer, ami egyrészről átvételi elismervény a vevőnek, másrészt ezen rögzítve megtalálható a hibaleírás, ami a termék tesztelhetősége és a későbbi viták elkerülése miatt lényeges szempont.

A garanciális terméket a szerviz tesztelheti, amennyiben nem tudják produkálni a termék hibáját, úgy „teszt ok.” felirattal, a vevőnek visszaadható termékek közé kerül. A hibás termékeket a beszállítókhoz csoportosítva előkészíthetik a kiszállításra.

A szoftver pontos információkkal szolgál beszállítónkként, a kiszállított termékekről, azok értékéről, így a vezetők pontos információt kaphatnak a garanciális kinnlevőségekről.

A javításból visszaérkező termékek a beszállító ügyintézése szerint kerülhetnek vissza a rendszerbe (javítva, új termék, csere más termékre, visszaszámlázás, hibás kiszállítás)

A visszaérkező, és az ügyféltől átvett, de még ki nem szállított termékek bármikor lerendezhetőek az ügyfél felé, így akár az azonnali teljes körű ügyintézés is megoldható.

A szoftver minden automatizmusa csak segítség, ami egyéni döntés alapján módosítható. A modul nagyszerűsége abban rejlik, hogy ez a szoftver egyik legbonyolultabb eleme, ennek ellenére kezelhetőségét tekintve mégis egyszerű.

A szervizmodul további funkciói:

  • Kitér a garanciális lerendezés több típusára (visszaadás, visszaszámlázás, levásárolhatóság, csere azonos értékű termékre, csere ráfizetéssel). 
  • Visszakereshetővé teszi a termékek útját, a javításokat, a lerendezéseket. 
  • Minden szerviz tevékenység bizonylatolt, nyomtatható és visszakereshető. 
  • A lekérdezési lehetőségek pontos számadatokat szolgáltatnak a garanciális kintlévőségekről, vagy az ügyfél felé még rendezetlen tételekről. 
  • A szervizraktár és a törzsraktár között árumozgások hozhatók létre.
  • A szerviz folyamatok alapján vevői rendelés készülhet a számlázáshoz, illetve a raktár is értesül a kiadandó áruról, cserélt termék esetén. 
  • Az ügyfélnek történő árurendelés és számlázás folyamán értesítést kap az ügyfélszolgálat, hogy a vásárnak átvehető terméke van a szervizben.

A szerviz modul nem található meg a letölthető bemutató változatokban. Igény esetén ingyenes bemutató keretében ismerkedhetnek meg a szoftver ezen funkciójával. Amennyiben kérik, szerviz modullal rendelkező bemutató változatot is tudunk az érdeklődők részére biztosítani.

 

Képernyőképek

Licencek

Gold Professional Standard Trade
Végleges licenc Rendelhető 120 000 Ft nem rendelhető nem rendelhető
Havi bérlés Rendelhető 11 000 Ft nem rendelhető nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés