Szerviz kiskereskedőknek

Azoknak a cégeknek ajánljuk ezt a modult, amelyek saját szervizben végzik a behozott termékek javítását és a felhasznált anyagokat, valamint a javításhoz kapcsolódó szolgáltatásokat munkalapon kívánják vezetni.
Termékleírás

Ajánlás: Azoknak a cégeknek ajánljuk ezt a modult, amelyek saját szervizben végzik a behozott termékek javítását és a felhasznált anyagokat, valamint a javításhoz kapcsolódó szolgáltatásokat munkalapon kívánják vezetni. Elsődleges felhasználási területe, a számítástechnikai és műszaki cikkek szervizelését végző cégek, kijáró szervizek.

Leírás: A modul végigköveti és nyilvántartja a javításhoz kapcsolódó feladatokat a bejelentéstől a lerendezésig. A munka során felhasznált anyagokat és az elvégzett szolgáltatásokat rögzíteni lehet a munkalapon. A felhasznált anyagokhoz gyártási szám is kapcsolható. A termék szervizelésének befejezésekor lezárhatóak a munkalapok, a felhasznált anyag és a fizetendő összeg könnyen leszámlázható. A munkalapon lehetőség van nyilvántartani a bejelentéshez, a kiszálláshoz és a szervizben elvégzett munkához kapcsolódó információkat is. Az utólagos nyomtatás és visszakereshetőség biztosított.

 

Képernyőképek

Szerviz munkalap Alkatrész igénylés

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc nem rendelhető nem rendelhető nem rendelhető 50 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető nem rendelhető nem rendelhető 4 500 Ft

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés