Shoprenter webáruház kliens

Amennyiben az InCash készletnyilvántartó programok valamelyikét használja, csatlakoztassa egy modullal ShopRenter webáruházához ügyviteli rendszerét! Egy teljesen automatikus megoldást adunk az Ön kezébe.

Termékleírás


Az InCash - ShopRenter integrációja lehetővé teszi egy olyan  átlátható webáruház létrehozását, amelyben a számla és készletkezelése is hatékonyabban működhet. Az együttműködéssel könnyedén összekapcsolhatjuk webáruházunkat InCash ügyviteli megoldásokkal. 

InCash integrációja biztosítja, hogy Ön a maximumot hozhassa ki a vállalkozásából.

 

 

Mire jó a InCash - ShopRenter integrációja?

A ShopRenter egyike a legmagasabb képességű webáruház megoldásoknak, amely professzionális alapot biztosít internetes értékesítéséhez elérhető áron. Vége az időrabló, kézi készletnyilvántartásnak és adminisztrációnak. Az integráció segítségével mindent egy helyen, villámgyorsan elintézhet. A webáruházába érkező megrendelések automatikusan átkerülnek az InCash programba, onnan egy kattintással tud bármelyik rendelésről készlet módosítással számlát készíteni.

  • Automatizálás beállítása
  • Termékfeltöltés, termékazonosítás
  • Megrendelés kezelés, rendelési státuszok kezelése
  • Fizetési módok beállítása
  • Szállítási beállítások 

Beállítási útmutató letöltéséhez kattintson ide.

 

Pár fontos érv a ShopRenter mellett

  • Költséghatékony működés: A webáruház bérlés egyik legnagyobb előnye, hogy a felhő alapú megoldásnak köszönhetően az áruház rendkívül gyorsan, és költséghatékonyan fejleszthető. Így akár már havi pár ezer forintért bérelhet webáruházat magának.
  • Folyamatos fejlődés és magas funkcionalitás: A felhő alapú technológia lehetővé teszi, hogy a fejlesztői csapatnak elegendő csupán egyetlen webáruház motort fejlesztenie.
  • Nem kell törődnie a szerverrel kapcsolatos tennivalókkal: Webáruháza a ShopRenter saját szerverén fut a nap 24 órájában. 
  • Intelligens webáruház rendszer: A rendszerbe épített intelligens termékajánló modulok segítségével személyre szabott ajánlatokat jeleníthet meg minden egyes webáruházába érkező látogatónak. Így bizonyítottan több bevételt érhet el ezzel a webáruház rendszerrel, mint bármely másikkal.

Képernyőképek

Automatizálás Megrendelés kezelése Rendelés státusz Termékfeltöltés Webáruház Fizetési módok

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc nem rendelhető 60 000 Ft nem rendelhető 60 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető 5 500 Ft nem rendelhető 5 500 Ft

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés