Pénztárkezelés

Ha szeretné, hogy elszámolásai pontosak legyenek, pénztárosa, eladója elszámoltatható legyen, ha folyamatos képet szeretne kapni a készpénzforgalmáról, a pénztári kifizetésekről, ha távoli boltját pontosan ellenőrzése alatt szeretné tartani, akkor erre a modulra feltétlenül szüksége lesz.
Termékleírás

Ajánlás: Ez a modul ajánlható minden értékesítéssel foglalkozó vállalkozásnak, ahol készpénzforgalom bonyolódik. Különösen fontos ez egy olyan üzletnél, ahol nem a tulajdonos kezeli a készpénzt. 

Leírás: A szoftver kétféle pénzkezelési rendszert ajánl fel. Az egyik, ami egy kiskereskedelmi forgalomban működhet, hogy a pénzt a számlázáskor a számlázó személy(ek) veszi(k) át, illetve a nagykereskedelmi forgalomban gyakori forma, amikor külön pénztáros kezeli a kasszát. Mindkét esetben igaz, hogy a szoftver az elszámoltatásokat személyre bontva oldja meg. A lekérdezéseknél megoldott a távoli bolt időszaki elszámoltatása oly módon, hogy a lekérdezés napi bontásban kilistázza az átutalási és készpénz-forgalmat a kasszaeltéréseket, a készpénzleadásokat és a készletet.

 

Képernyőképek

Pénztárkezelés Napi forgalom lezárása

Licencek

Gold Professional Standard Trade
Végleges licenc Rendelhető 18 000 Ft 18 000 Ft 18 000 Ft
Havi bérlés Rendelhető 1 700 Ft 1 700 Ft nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés