MiniCRM integráció

Az InCash - Mini CRM integrációval segíti értékesítőit, hogy minden beérkező megkeresésből kihozzák a legtöbbet. A rendszer kiosztja a feladatokat és figyelmeztet elvégzésükre, hogy az érdeklődők fizető vásárlókká váljanak. Munkatársait automatikus után követő e-mailek, célcsoportok és naptár integrációk is segítik a hatékonyabb értékesítésben.
Termékleírás
 

Profi ügyfélkezelés

A CRM napjaink legnépszerűbb céges eszköze, ami növeli az átláthatóságot, kiosztja a feladatokat és értesít elvégzésükre. A beépített automatizációkkal pedig nem csak időt spórol, de csökkenti a hibázás lehetőségét is. Az integráció segítségével ügyfelének adatait egy helyen kezelheti.

 

InCash-MiniCRM integrációja biztosítja, hogy Ön a maximumot hozhassa ki a vállalkozásából.

Az integráció segítségével az InCash szoftverében található ügyfeleket pár kattintással a MiniCRM adatbázisába tudja megjeleníteni. Szinkronizálásnak köszönhetően, az InCash programjában megváltoztatott ügyfél adatokat automatikusan továbbítja a MiniCRM felé. A program 2 szinkronizációs irányban tud működni. Így a MiniCRM-ben végrehajtott változtatásokat az integrációnak köszönhetően az InCash rendszerében automatikusan módosítja.

Mit tud a MiniCRM?

  • Ügyféladatait egy helyen, automatikusan rendszerezve tárolja, naprakészen, teljes ügyféltörténettel
  • Egyszerű szűrést, célzott hírlevélküldést tesz lehetővé. Az űrlapokkal, feliratkozókat gyűjthet weboldalán, tetszőleges szűréseket készíthet ügyfeleire, valamint hírlevél- és sms-kampányokat indíthat, részletes statisztikákkal
  • Az összes ügyfele adatát és a hozzájuk kapcsolódó teendőket egy rendszerben tárolja
  • Akár több csatornán (űrlap, e-mail) is kezelheti a beérkező adatokat

Használati útmutató letöltése

Az integrációhoz szükséges használati útmutatót ide kattintva tudja letölteni. 

 

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc nem rendelhető 60 000 Ft nem rendelhető 60 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető nem rendelhető nem rendelhető nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés