Garanciajegy kezelés értékesítésnél

Ez a modul azoknak a cégeknek kínál megoldást, akiknél fontos, hogy a termékek egyedi azonosítása megoldott legyen, az eladott termékekről szériaszámos jótállási jegy készüljön.
Termékleírás

Ajánlás: Ez a modul azoknak a cégeknek kínál megoldást, akiknél fontos, hogy a termékek egyedi azonosítása megoldott legyen, az eladott termékekről szériaszámos garancialevél készüljön. Például egy számítástechnikai kereskedelemmel foglalkozó cég rengeteg olyan terméket forgalmaz, aminek saját egyedi garancia-levele nincs, emiatt a garanciális kötelezettség a céget terheli. Ebben az esetben lényeges, hogy a cég által forgalmazott termékek egyedileg beazonosíthatók legyenek.

Leírás: A szoftver kétféle szériaszám-kezelési rendszert ajánl fel. Az egyik, amikor a kiszolgálás és a számlázás az eladópultnál történik, ekkor a számlázással egy időben az eladó rögzíti a termékek szériaszámát, ami igény szerint a számlára vagy külön garancialevélre kerül.

A másik esetben a számlázás és az árukiadás elkülönül egymástól, a kiadás külön raktárból történik, ahol a raktáros rögzíti a széria számokat. Ebben az esetben csak külön garancialevél készülhet.

 

Képernyőképek

Garanciajegy kezelés 1. Garanciajegy kezelés 2.

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc nem rendelhető nem rendelhető nem rendelhető 30 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető nem rendelhető nem rendelhető 2 700 Ft

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés