Garanciajegy kezelés értékesítésnél

Ez a modul azoknak a cégeknek kínál megoldást, akiknél fontos, hogy a termékek egyedi azonosítása megoldott legyen, az eladott termékekről szériaszámos jótállási jegy készüljön.
Termékleírás

Ajánlás: Ez a modul azoknak a cégeknek kínál megoldást, akiknél fontos, hogy a termékek egyedi azonosítása megoldott legyen, az eladott termékekről szériaszámos garancialevél készüljön. Például egy számítástechnikai kereskedelemmel foglalkozó cég rengeteg olyan terméket forgalmaz, aminek saját egyedi garancia-levele nincs, emiatt a garanciális kötelezettség a céget terheli. Ebben az esetben lényeges, hogy a cég által forgalmazott termékek egyedileg beazonosíthatók legyenek.

Leírás: A szoftver kétféle szériaszám-kezelési rendszert ajánl fel. Az egyik, amikor a kiszolgálás és a számlázás az eladópultnál történik, ekkor a számlázással egy időben az eladó rögzíti a termékek szériaszámát, ami igény szerint a számlára vagy külön garancialevélre kerül.

A másik esetben a számlázás és az árukiadás elkülönül egymástól, a kiadás külön raktárból történik, ahol a raktáros rögzíti a széria számokat. Ebben az esetben csak külön garancialevél készülhet.

 

Képernyőképek

Licencek

Gold Professional Standard Trade
Végleges licenc Rendelhető 39 600 Ft nem rendelhető nem rendelhető
Előfizetés Rendelhető 3 600 Ft / hó nem rendelhető nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés