Előlegszámla kezelés

A modul használatával egyszerűvé válik az előlegszámlák kiállítása, a nyitott előlegek felhasználása, valamint ezek nyilvántartása.
Termékleírás

Azon felhasználók részére nyújt elengedhetetlen segítséget megoldásunk, akik egy megrendelt áru beszerzéséhez, vagy nagyobb értékű megrendelés átadása előtt szeretnének ügyfelüktől előleget bekérni. Előlegszámla kiállítása kötelező abban az esetben is, ha a termék vagy szolgáltatás ellenértékének átvételekor még nem tudják a végszámlát a vásárló részére kiállítani.

A modul segítségével lehetővé válik esetileg készpénzes vagy átutalásos előlegszámlát készíteni, vagy díjbekérő alapján beérkezett átutalásokhoz automatikusan előlegszámlát előállítani. A nyitott előlegek egy vagy akár több végszámlából is szabadon jóváírhatóak, illetve a rendszer kezeli a túlfizetések visszautalását. Az előlegszámlán lehetőséget biztosítunk foglaló feltűntetésére is.

A funkciók és a működés bővebb megismeréséhez, kérjük tekintse át a modul leírását:
Előlegszámlák kezelése InCash.pdf

 

Képernyőképek

 

Előlegszámla készítése foglalóval Előleg jóváírás számlából Előlegfelhasználás megjelenítése a számlán Kiadott előleg számlák listája

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc nem rendelhető 15 000 Ft 15 000 Ft 25 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető 1 400 Ft nem rendelhető 2 300 Ft

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés