Árukiadó raktár kezelése

A nagykereskedelmi cégek működése olyan, hogy a számlázás és az árukiadás elkülönül egymástól. Ebben az esetben a számlázás után az árukiadás a raktárban történik, ahol a raktárosoknak kiadási információk állnak rendelkezésére, ami alapján az áru összekészíthető, kiadható.
Termékleírás

Ajánlás:  Nagykereskedelmi cégek esetében, a számlázás után az árukiadás a raktárban történik, ahol a raktárosoknak kiadási információk állnak rendelkezésére, ami alapján az áru összekészíthető, kiadható.

Leírás: A számla nyomtatása után a raktárban megjelennek az árukiadási adatok, ami alapján a raktárosok összekészítik és kiadják a kiszámlázott árut. Készpénzes számlánál a kiadás (garancialevél-nyomtatás) feltétele a pénztári számlakiegyenlítés. A raktárban látható, hogy árukiadásról vagy futárszolgálattal történő kiszállításról van-e szó, így a raktárban előkészíthetik és csomagolhatják a kiszállítandó termékcsomagokat. Raktári kiadáskor a raktárosok minden termék vonalkódját „beolvassák”, ezzel válik egyedileg beazonosíthatóvá minden eladott termék.

 

Képernyőképek

Számlák figyelése garancia jegy készítéshez Jótállási jegy készítése

Licencek

Gold Professional Standard Trade
Végleges licenc Rendelhető 105 600 Ft nem rendelhető nem rendelhető
Előfizetés Rendelhető 9 700 Ft / hó nem rendelhető nem rendelhető

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés