Árukiadó raktár kezelése

A nagykereskedelmi cégek működése olyan, hogy a számlázás és az árukiadás elkülönül egymástól. Ebben az esetben a számlázás után az árukiadás a raktárban történik, ahol a raktárosoknak kiadási információk állnak rendelkezésére, ami alapján az áru összekészíthető, kiadható.
Termékleírás

Ajánlás:  Nagykereskedelmi cégek esetében, a számlázás után az árukiadás a raktárban történik, ahol a raktárosoknak kiadási információk állnak rendelkezésére, ami alapján az áru összekészíthető, kiadható.

Leírás: A számla nyomtatása után a raktárban megjelennek az árukiadási adatok, ami alapján a raktárosok összekészítik és kiadják a kiszámlázott árut. Készpénzes számlánál a kiadás (garancialevél-nyomtatás) feltétele a pénztári számlakiegyenlítés. A raktárban látható, hogy árukiadásról vagy futárszolgálattal történő kiszállításról van-e szó, így a raktárban előkészíthetik és csomagolhatják a kiszállítandó termékcsomagokat. Raktári kiadáskor a raktárosok minden termék vonalkódját „beolvassák”, ezzel válik egyedileg beazonosíthatóvá minden eladott termék.

 

Képernyőképek

Számlák figyelése garancia jegy készítéshez Jótállási jegy készítése

Licencek

Light Standard Trade Professional
Végleges licenc nem rendelhető nem rendelhető nem rendelhető 80 000 Ft
Havi bérlés nem rendelhető nem rendelhető nem rendelhető 7 300 Ft

* Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Megrendelés