TOP 5 legnézettebb YouTube videónk

2024. június 18.

Szeretnénk népszerűsíteni YouTube csatornánkat, hogy be tudjuk mutatni Önnek is a szoftverünkben rejlő nagyszerű lehetőségeket és az összetettebb folyamatokat.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy felhasználóink gyakran nem ismernek alapvető megoldásokat, amelyek segítségével sokkal egyszerűbben, kevesebb idő alatt elvégezhetők lennének a mindennapos feladatok. YouTube csatornánkra történő feliratkozással értesülhet új tartalmainkról, így fejlesztheti tudását és rövidebb idő alatt elvégezheti ügyviteli feladatait.

 Kattintson ide és iratkozzon fel YouTube csatornánkra!

Amíg elkészítjük következő videóinkat, összegyűjtöttünk egy listát az eddigi népszerű tartalmainkról, melyeket hasznosnak találtak feliratkozóink:  

 

Legnépszerűbb videóink

1. Díjbekérő - Előlegszámla - Végszámla készítése
Egy komplett számlázási folyamatot mutatunk be, amely a Díjbekérő - Előlegszámla - Végszámla bizonylatokat érinti.
https://youtu.be/98DLy6qDbXM

2. Klasszikus módosító számla készítése (3 példányos)
A videóban megismerheti a számla fejléc és tétel módosítási folyamat elvégzéséhez szükséges gyakorlati instrukciókat, ötleteket valamint hasznos információkat.
https://youtu.be/Qz0VxyrKREQ

3. Tételes módosító számla készítése
Bemutatjuk, hogy hogyan lehet egy már kiállított számla tételeit utólag módosítani, visszavenni vagy új tétellel kiegészíteni.
https://youtu.be/XQcr0YDaWfE

4. Megújult ügyféltörzs kezelés
A videóban az új ügyféltörzs által biztosított lehetőségek kerülnek bemutatásra. Bankszámlák / Kapcsolatok / Részlegek / Címek
https://youtu.be/TE9RxpCsM6g

5. Termékek csoportosítása, VTSZ/TESZOR számok karbantartása
Tudja meg hogyan érdemes termékcsoportokat és termékfajtákat létrehozni, majd a termékeket kategorizálni az InCash Ügyviteli szoftverben. Tartalmazza a VTSZ/SZJ számok felvitelét, továbbá az Áfakulcsok módosításái lehetőségét is.
https://youtu.be/vcRns0wEDt8

Ne maradjon le az új videókról!

 Kattintson ide és iratkozzon fel YouTube csatornánkra!