Számlázó program és ügyviteli szoftverek
Ügyfélszolgálat: (+36-1) 238-0814
E-mail: incash@incash.hu
Jelenleg
2326 aktív cég
3955 felhasználója
dolgozik rendszerünkben
 


FINANCIA

Pénzügy-számvitel

A PÉNZSZÁM rendszer a felhasználó egyedi igényeinek megfelelően testre szabható. A rendszer működésére vonatkozó beállítások alapján olyan adatfelviteli és adatkezelési képernyők jelennek meg, amelyek nagymértékben leegyszerűsítik, hibamentessé teszik az adatrögzítéseket és ellenőrzéseket. A könyvvezetéshez kapcsolódó beállítások (pl.: költségelszámolás módja, költség nemek, illetve forgalmi költségek automatikus átvezetése, beszámoló típusa, stb.), jelentős munkaráfordítás megtakarítást eredményeznek, ugyanakkor mindenkor biztosítják a vezetői információk rendelkezésre állását.

Főkönyvi számlatörzs

A főkönyvi számlaszám törzs a rendszerrel együtt szállított, ajánlott számlatükörből, a felhasználó igényeinek megfelelően, könnyen előállítható.
A könyvelések során mindig az aktuális kivonati értékeket mutatja, továbbá megjeleníti a főkönyvi számlákhoz kapcsolódó kezelési és gyűjtési adatokat. A beszámolói hivatkozások beállítása után a mérleg és eredmény kimutatás bármikor lekérhető.
A főkönyvi számlaszám törzsbe bázis és terv adatok is felvihetők, melyek a tényadatokkal kerülnek összevetésre, támogatva a pénzügyi controllingot, valamint a cég tervezési- elemzési feladatainak elvégzését.
A főkönyvi számlák, valamint a folyószámlák nyitó adatait csak a rendszer használatbavételének évében kell manuálisan rögzíteni, második évtől a nyitó adatok, a több lépésben végrehajtható éves zárás-nyitás keretében kerülnek biztosításra. A záráskor a rendszer által felkínált - a záróval azonos -, nyitó fökönyvi számlaszámok módosíthatók.


Teljes mérethez kattintson a képre!

Partnertörzs

Egy partner szállítói és vevői minőségben is jelen lehet a felhasználónál, de a partnertörzsben egyszer kerül felvitelre. Két fő csoportban lehet törzsesíteni, az egyikbe a vállalkozások, a másikba a magánszemélyek kerülnek rögzítésre. A rendszer üzemeltetéséhez elégséges a partnerek sima megnevezése, de az adószám (vállalkozások) illetve adóazonosító jel, vagy személyi igazolvány szám (magánszemélyek) megadásával kiszűrhető, hogy ugyanazon partner kétszer is törzsesítésre kerüljön. A partnertörzsben adott partnerhez több megjelölő adat is felvihető, mint az EU adószám, a székhely, számlázási cím, bankszámlaszám, azonban ezek feltöltésének szükségességét mindig az adott alkalmazás dönti el. A partnerek halmazából partnercsoportokat lehet képezni és ezen keresztül differenciáltan lehetséges késedelmi kamatterheléseket indítani.


Teljes mérethez kattintson a képre!

Gyűjtők

Több gyűjtő csoport létrehozható, amelyeken belül számtalan konkrét gyűjtő törzsesíthető. Egy főkönyvi számlaszámhoz akár két gyűjtőcsoport is kapcsolható, ami azt is jelenti, hogy a tényleges forgalom kezeléskor meghívott "gyűjtőkapcsolatos" főkönyvi számlaszámra való könyveléskor, kötelező az adott csoportból (csoportokból) gyűjtő(k) választása. Elégséges csupán a gyűjtők megnevezését felvinni, de lehetséges gyűjtő kódokat is alkalmazni. A rendszer alapként tartalmazza a partner csoportot mint gyűjtési lehetőséget. Ez nem a szállító-vevő folyószámla vonatkozású partnereket jelenti, hanem egyéb aktív, vagy passzív elszámolások gyűjtési lehetőségét biztosítja. Felhasználói döntés esetén - a feltöltött partner törzs alapján -, adott főkönyvi számlaszámokhoz ilyen típusú partner gyűjtést is lehet kapcsolni. Itt is igaz, hogy a forgalom rögzítésekor párhuzamosan is lehet új gyűjtőket felvinni, törzsesíteni.


Teljes mérethez kattintson a képre!

Gazdasági események

Kialakíthatjuk a pénztár-könyvelésünkben alkalmazott gazdasági események (GES) rendszerét (pl.: készpénz felvét, üzemanyagköltség, anyagköltség, stb.). Adott GES-ekehez kontir összefüggéseket kapcsolhatunk és lehetőség van jogcím kapcsolat megadására is. Beállíthatjuk, hogy a GES-kontir kapcsolatok alapján kikontírozott tételek automatikusan kerüljenek-e könyvelésre, vagy azok csak egy külön műveletben legyenek jóváhagyva.


Teljes mérethez kattintson a képre!

Jogcímek

Meghatározhatjuk könyvelési jogcímeink körét. Lehetőség van a jogcímeket központilag, cégenként külön-külön, és/vagy naplónként csoportosítani. A gazdasági események és a jogcímek egy csoportja praktikus szempontok szerint összekapcsolódhat. A jogcímtörzs a forgalom rögzítésével párhuzamosan is frissíthető.


Teljes mérethez kattintson a képre!

A rendszer bemutatása
Miért érdemes ezt a rendszert választani?

 

Kezdőlap      |      Cégünkről      |      Termékek      |      Letöltés      |      Vásárlás      |      Partnerek      |      Támogatás      |      Kapcsolat      |      Oldaltérkép
© 2018 InCash Ügyvitel Zrt.    |    Adatvédelem    |    Felhasználás    |    Oldaltérkép    |    © InCash számlázó program