InCash - Bisnode integráció

Együtt egy lépéssel előrébb! Ismerje meg partnereit és hozzon megalapozott döntéseket!

Azonnali információszerzés

Ismerje meg üzletfeleit alaposabban a Bisnode integrációnknak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy partnereiről akár azonnal információkhoz jusson. Egyszerűsítse az információ gyűjtést, csökkentse a nemfizetésből adódó kockázatokat - Számlázzon nyugodtan! 

 

 

 
 
 

Miért hasznos Önnek?

Az InCash a Bisnode-al együttműködve egy olyan megoldást fejlesztett ki, amelynek középpontjában a partner ellenőrzés áll, egyszerű kezelhetőséggel megvalósítva. Az együttműködés elhatározásakor a legfőbb célunk az volt, hogy segítsük Önt a partnereivel kapcsolatos üzleti döntések azonnali meghozatalában, miközben minimalizáljuk a döntési kockázatot. Megoldásunkkal azonnal választ kaphat kérdéseire ezzel időt és energiát takarít meg.

  • Árbevételi adatokra, az adott céghez köthető negatív eseményekre esetleg bankszámlaszám adatokra van szüksége? Csak egy kattintás!
  • Aggasztja, hogy ügyfele esetleg nem megfelelő adatokat adott a számlázáshoz? Ellenőrizze egy kattintással partnere adatait!
  • Minősíti partnereit és hitelkeretre is szüksége van? Jelölje meg az Ön számára fontos vagy kockázatos vállalkozásokat!

 

Képernyőképek

Cég információk lekérése Pénzügyi adatok Számla készítése Bisnode adatok

Már ügyfelünk? Kérjen INGYENES tesz hozzáférést!

Az űrlap beérkezését követően a Bisnode-tól felkeresik Önt, igényeinek egyeztetése végett. Ezt követően pedig elküldik Önnek a teszteléshez szükséges bejelentkezési adatokat. Bíztosak vagyunk benne, hogy megoldásunkkal időben értesülhet a pénzügyi kockázatokról és megalapozott üzleti döntéseket hozhat!