Számlázó program és ügyviteli szoftverek
Ügyfélszolgálat: (+36-1) 238-0814
E-mail: incash@incash.hu
Jelenleg
2326 aktív cég
3955 felhasználója
dolgozik rendszerünkben

Az InCash Ügyvitel Zrt. weboldalának adatvédelmi nyilatkozata

Az InCash Ügyvitel Zrt. mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért. A webhely legtöbb lapját úgy is meglátogathatja, hogy nem ad meg magáról semmiféle információt. A kért szolgáltatások biztosításához egyes esetekben azonban szükség van bizonyos adatokra, amelyek tárolását és felhasználási módját ez a dokumentum hivatott ismertetni.

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az adatvédelmi nyilatkozatot!


A személyes adatok összegyűjtése

Az InCash Ügyvitel Zrt. webhelye csak azokat a személyi adatokat gyűjti össze, amelyeket Ön kifejezetten és önként bocsát rendelkezésünkre. A személyi adatok olyan információk, melyek segítségével azonosítható az adott felhasználó. Ilyen adat például a név, a telefonszám és az e-mail cím. Az InCash Ügyvitel Zrt. valamennyi weblapján pontos tájékoztatást kap arról, hogy a kért termék vagy szolgáltatás biztosításához milyen adatokra van szükség.
Az InCash Ügyvitel Zrt. webhelye a kérdések és javaslatok beküldésekor a teljes név, az e-mail cím vagy más elérhetőségi adat megadását kéri, kizárólag azért, hogy szükség esetén tudathassa Önnel a választ.


A cookie-k és az egyéb webes technológiák

A cookie nem más, mint egy szövegfájl, amelyet a weblap kiszolgálója helyez el a számítógép merevlemezén. A cookie-k nem alkalmasak programok futtatására, így rajtuk keresztül nem kerülhet vírus a számítógépre. Minden cookie egy adott felhasználóhoz tartozó egyedi fájl, amelyet csak az azt létrehozó webhely tud olvasni. A cookie-k egyik legfőbb célja a kényelmesebb, időtakarékosabb internethasználat.
A cookie-kat elfogadhatja, de vissza is utasíthatja. A webböngészők többsége automatikusan elfogadja a cookie-kat, de a böngészőbeállítások módosításával a cookie-kat vissza is utasíthatja. Ez utóbbi esetben azonban nem élvezheti majd hiánytalanul a meglátogatott webhely interaktív szolgáltatásait.
Az InCash Ügyvitel Zrt. által kínált cookie-k a személyazonosság hitelesítésére és a helyi beállítások tárolására szolgálnak.


A személyi adatok felhasználása

Az InCash Ügyvitel Zrt. négy féle célra használja az adatokat:
 
1. Az adatok ismeretében a rendszer segítségére lehet abban, hogy gyorsabban rátaláljon a keresett szoftverre, szolgáltatásokra vagy információkra.
2. Az adatokra támaszkodva az InCash Ügyvitel Zrt.  a felhasználók igényeinek megfelelő tartalmat állíthat össze, és juttathat el ügyfeleihez.
3. Az információk alapján a programok hiányosságai hamarabb napvilágra kerülnek, így nagyobb biztonsággal javíthatók.
4. A felhasználó tájékoztatást kaphat a termékfrissítésekről, különleges ajánlatokról, frissített adatokról és az InCash Ügyvitel Zrt.  legújabb szolgáltatásairól. Értesítést bármikor lehet kérni, és bármikor le is lehet mondani. További tudnivalók az Értesítés kérése című részben olvashatók.

A jelen webhelyen gyűjtött azonosításra alkalmas adatokat az InCash Rendszerház Kft. nyilvántartásba veheti és feldolgozhatja azokat. E webhely használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatai ilyen módon feldolgozásra kerüljenek.

A személyi adatok kiadása

Az InCash Ügyvitel Zrt. webhelye azonosításra alkalmas adatokat nem ad el és nem ad bérbe másoknak.
Amennyiben a jelen nyilatkozat másként nem rendelkezik, az InCash Ügyvitel Zrt. az Ön által ezen a webhelyen megadott személyi adatait az Ön engedélye nélkül nem bocsátja az InCash Rendszerház Kft., illetve társult vállalatain kívüli felek rendelkezésére.


Az InCash Ügyvitel Zrt. jogi kötelezettségei
Az InCash Ügyvitel Zrt. csak a törvényben előírt esetekben adhatja ki az Ön személyes adatait, illetve akkor, ha jóhiszeműen meggyőződött arról, hogy az információ a következőkhöz szükséges:
 

- a megfelelő jogszabály rendelkezései így kívánják, vagy az InCash Rendszerházzal, illetve a webhellyel kapcsolatos jogi eljáráshoz szükségeltetik
- az InCash Rendszerházhoz és annak webhelyeihez fűződő jogok vagy tulajdon megvédése érdekében
- abban a sürgős esetben, ha meg kell védeni az InCash Ügyvitel Zrt. felhasználói, webhelyei, illetve a nyilvánosság személyes adatait.

Más webhelyek
Az InCash Ügyvitel Zrt. webhelyéről elérhető más webhelyekre nem vonatkoznak az InCash Ügyvitel Zrt. adatvédelmi előírásai. Azt tanácsoljuk, hogy tanulmányozza az ily módon elért egyéb webhelyek adatvédelmi nyilatkozatait is, így tudomást szerezhet az ott alkalmazott adatgyűjtési, adatfelhasználási és adatkiadási gyakorlatról. Az InCash Ügyvitel Zrt. nem felelős az incash.hu tartományon kívüli webhelyek adatvédelmi nyilatkozatáért vagy más tartalmáért.

A személyi adatok felügyelete és hozzáférhetősége
Az InCash Ügyvitel Zrt. webhelye a rendelkezésre bocsátott személyi adatokat a fent felsorolt esetektől eltekintve az Ön engedélye nélkül nem adja át másoknak, és csakis a fent ismertetett célokra használja fel.
Felhívjuk figyelmét arra, hogy az adatvédelmi nyilatkozat és a jelen webhelyen megadott adatvédelmi beállítások nem okvetlenül érvényesek azokra az adatokra, amelyeket más alkalommal, más, külön üzemeltetett InCash termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban adott meg az InCash Rendszerháznak.


Értesítés kérése
Az InCash Ügyvitel Zrt. bizonyos időközönként olyan e-maileket is küldhet Önnek, amelyekben a kért termékhez vagy szolgáltatáshoz kapcsolódó technikai jellegű kérdésekről tájékoztatja. A levelek végén található útmutatást követve letilthatja az ilyen értesítéseket, és törölheti személyi adatait a nyilvántartásból.

A személyi adatok védelme
Az InCash Ügyvitel Zrt. célja, hogy a felhasználók megbízzanak ezen webhely adatvédelmi rendszerében. Az InCash Ügyvitel Zrt. szigorú elvek szerint védi a felhasználók személyes adatait, és teljes mértékben az általuk megadottak szerint jár el. Az InCash Ügyvitel Zrt. mindent megtesz az adatvesztés, a nem rendeltetésszerű használat, az engedély nélküli hozzáférés vagy kiadás, a módosítás vagy rongálás ellen. Számos különféle biztonsági technológiát és eljárást alkalmaz a személyes adatok illetéktelen hozzáférésének, felhasználásának vagy közzétételének megakadályozására. Az Ön által megadott személyes adatokat például ellenőrzött létesítményekben elhelyezett, korlátozott hozzáférésű kiszolgálókon tárolja.

A nyilatkozat módosítása
Az InCash Ügyvitel Zrt. bizonyos időközönként módosítja a jelen nyilatkozatot. A módosítást követően a lap tetején látható módosítási dátumot is megváltoztatja. Amennyiben a nyilatkozat tartalma megváltozik, vagy módosul az InCash Ügyvitel Zrt. webhelyén alkalmazott adathasználat, az InCash Ügyvitel Zrt. jól látható módon fogja felhívni arra a figyelmet a webhelyen, vagy közvetlen értesítést küld a változásról. Érdemes rendszeres időközönként újra elolvasni az adatvédelmi nyilatkozatot, és feleleveníteni az InCash Rendszerház Kft. által gyűjtött személyi adatok védelméről szóló tudnivalókat, hiszen a szolgáltatás folyamatos használatával Ön elfogadja a jelen adatvédelmi nyilatkozatot és annak frissítéseit is.

További információ
Az InCash Ügyvitel Zrt. szívesen fogadja a jelen nyilatkozattal kapcsolatos észrevételeket. Ha bármikor azt tapasztalja, hogy az InCash Ügyvitel Zrt. nem tett eleget a nyilatkozatban előírtaknak, jelezze e-mailben vagy levélben, és az InCash Ügyvitel Zrt. minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy mielőbb fényt derítsen az Ön által jelzett problémára, és a lehető legrövidebb időn belül orvosolja azt.

Az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban felmerülő kérdéseit e-mailben teheti fel nekünk.


Az adatkezelő megnevezése
Név: InCash Ügyvitel Zrt.
Székhely: 1139 Budapest, Forgách u. 19.
Adószám: 12745265-2-41
Adatkezelési engedélyszám: NAIH-85118/2015
E-mail: incash@incash.hu

Kezdőlap      |      Cégünkről      |      Termékek      |      Letöltés      |      Vásárlás      |      Partnerek      |      Támogatás      |      Kapcsolat      |      Oldaltérkép
© 2017 InCash Ügyvitel Zrt.    |    Adatvédelem    |    Felhasználás    |    Oldaltérkép    |    © InCash számlázó program